Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019
18:35
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Μυρτώ Λαμπροπούλου: Η Βούλα είναι η γειτονιά και το σπίτι μου

    Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019
Για την Μυρτώ Λαμπροπούλου η Βούλα είναι η «γειτονιά και το σπίτι της». Αν και γεννήθηκε στην Αθήνα, από πολύ μικρή ηλικία περνούσε όλα τα καλοκαίρια της στην αγαπημένη της πόλη πριν μετακομίσει οριστικά στη Βούλα.

«Η αγάπη μου για τον τόπο όπου μεγάλωσα, την Βούλα με οδήγησε να θέσω υποψηφιότητα στο Τοπικό Συμβούλιο της δημοτικής ενότητας Βούλας. Μετά από 42 χρόνια κάτοικος της περιοχής θεωρώ υποχρέωση μου προς τους συμπολίτες μου αυτής της τόσο όμορφης πόλης να κάνω ότι είναι δυνατόν για να συνεχίσει η Βούλα να είναι η ομορφότερη γειτονιά της Αττικής και να συμβάλλω στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει μια σύγχρονη πόλη, όπως είναι η Βούλα μας» εξηγεί η υποψήφια τοπική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πόλη για να ζεις» του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

mirto4.jpg

Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε από τα μαθητικά της χρόνια στο γυμνάσιο της Βούλας και μετέπειτα συμμετείχε ενεργά στην τοπική οργάνωση της περιοχής. Πιστεύει ότι η γειτονιά όπου ζει μπορεί να είναι υπόδειγμα του τρόπου που μπορεί να ζει ο πολίτης στη κοινωνία.

Η Μυρτώ υπέρμαχη της αναγνώρισης του κοινωνικού ρόλου των γυναικών και της συμμετοχής τους στις αποφάσεις και με ιδιαίτερη ευαισθησία στα άτομα της τρίτης ηλικίας, αποφάσισε να εκθέσει τον εαυτό της στην πολιτική. Ώριμη και ικανή να συμβάλλει με τη δραστηριότητά της, στη βελτίωση της κοινωνικής πραγματικότητας στην Βούλα.

«Η 20ετη εμπειρία μου και η απόδοση στις επιχειρήσεις μου με την αφοσίωση των συνεργατών μου προς το πρόσωπο μου, τις ιδεές που συλλογικά πέρνουμε και την μέγιστη αποτελεσματικότητα των στόχων που θέτουμε, με οδήγησαν με τις ίδες αξίες και πίστη να είμαι υποψήφια στο κοινοτικό συμβούλιο της Βούλας για να έχουμε αποτελέσματα και για τους δημότες μας», τονίζει η Μυρτώ Λαμπροπούλου.

mirto2.jpg

Σπούδασε τουριστικά και απέκτησε μεταπτυχιακούς τίτλους από την Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων και το Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στους τομείς της Ανάπτυξης Πωλήσεων, Στρατηγικού Μάρκετινγκ αλλά και Coaching αναφορικά στην ανάπτυξη και αποτελεσματική οργάνωση μικρών επιχειρήσεων.

Πριν και κατά τη διάρκεια των σπουδών της σταδιοδρόμησε στον τουριστικό τομέα και εργάστηκε σε διοικητικές θέσεις στον Αστέρα Βουλιαγμένης και στην εταιρεία Μπενρουμπή, ως υπεύθυνη ανάπτυξης προϊόντων στην αγορά της εστίασης.

Το 1997 ανέλαβε την προβολή και ανάπτυξη δικτύων για λογαριασμό της ιταλικής πολυεθνικής εταιρείας IFI στην Ελλάδα, εγχείρημα το οποίο όχι μόνο εστέφθη με επιτυχία αλλά λειτούργησε ως εφαλτήριο του επόμενου προσωπικού της στοιχήματος, τη δημιουργία της εταιρείας NALMΑ την οποία ίδρυσε το 1999 με ίδια κεφάλαια και προσωπικό χρόνο. Ένα όραμα που έγινε πραγματικότητα χάρη στην αφοσίωση και προσήλωση στον στόχο της, μια εταιρεία που σήμερα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα προώθησης και ανάπτυξης προϊόντων εστίασης στην Ελλάδα αλλά και στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων.

mirto3.jpg

Επικοινωνία:
FB: Μυρτώ Λαμπροπούλου
6977665063