Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019
01:34
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Δημήτρης Καρράς: Η τοπική αυτοδιοίκηση υπόθεση των νέων

    Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό «Πόλη για να ζεις», Δημήτρη Καρρά.

Στην κατάμεστη vip αίθουσα του Varkiza Resort πλήθος κόσμου παρακολούθησε μια φρέσκια εκδήλωση που δεν έμοιαζε με μια ακόμα συνηθισμένη πολιτική ομιλία.

«Σας ευχαριστώ που βρίσκεστε όλοι εδώ και με τιμάτε με την παρουσία σας στην πρώτη απόπειρα ενασχόλησης μου με την τοπική αυτοδιοίκηση της πόλης μας! Της πόλης που γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοπιούμαι» ανέφερε ξεκινώντας την ομιλία του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

karas2.jpg

Ο Δημήτρης Καρράς τόνισε ότι ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι ο ομορφότερος της Αττικής και είναι κυριολεκτικά το σήμα κατατεθέν για χιλιάδες τουρίστες και θα επιδίωξή του είναι να γίνει η πόλη καλύτερη.

Παρά το γεγονός πως είναι μόλις 28 χρόνων, αποφάσισε να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση στο πλευρό του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά «είναι πραγματικά πρωτοπόρος σ’αυτό το δύσκολο έργο που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας εδώ και 5 χρόνια και που είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει ξανά με την ίδια επιτυχία, την ίδια επιμονή και την ίδια υπομονή να κάνει το καλύτερο για την πόλη».

karas7.jpg

karas5.jpg

Συνεχίζοντας την ομιλία του ο Δημήτρης Καρράς υπογράμμισε την σημασία να ακουστεί η φωνή των νέων στο δημοτικό συμβούλιο. «Οι νέοι σαν εμένα έχουν φρέσκιες και καινοτόμες ιδέες, πάνω απ’όλα διαθέτουν όρεξη να συμβάλλουν στο κοινό ανιδιοτελώς μαζί φυσικά με ορισμένους εξαίρετους συνεργάτες που στέκονται δίπλα στον Δήμαρχο».

Ο 28χρονος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, θεωρεί πως η νέα γεννιά έχει τα εφόδια να αλλάξει το μέλλον και να βάλει και αυτή με την σειρά της ένα λιθαράκι ώστε να ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης να γίνει ένας Δήμος με Ευρωπαϊκά πρότυπα.

karas3.jpg

Ο Δημήτρης Καρράς ανέφερε πως η αποχή και η αδιαφορία των νέων που είναι το μέλλον της χώρας έχει μερίδιο ευθύνης για την σημερινή κατάσταση της Ελλάδας. «Ως ευσυνείδητος πολίτης ήθελα να διαφοροποιηθώ και να πω ΟΧΙ στην αποχή, ΟΧΙ στην αδιαφορία, ΟΧΙ στην κριτική του καναπέ ,αλλά ΝΑΙ στους νέους γι΄αυτό και δηλώνω ΠΑΡΩΝ στις φετινές εκλογές»

karas4.jpg

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Γ.Σοφρώνης, ο Τάκης Σκανδαλάκης πρ.Υπουργός Εξωτερικών και Γ.Γ Απόδημου Ελληνισμού, Δημήτρης Παπανικολάου Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ, ο Βασίλης Οικονόμου Βουλευτής ΝΔ, ο Αντιπρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Γ.Σμέρος, Αθανάσιος Μπάτζιος Συνταγματάρχης της Σχολής Ευελπίδων, Λουκάς Τουρπέτας Στρατηγός ΕΛΛΑΣ, Λάμπρος Κωνσταντάρας Υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Σοφία Βόσσου τραγουδίστρια, Σπύρος Μπιμπίλας ηθοποιός, Βαλάντης τραγουδιστής, Πολυχρόνης Μπαϊρακτάρης Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Δημήτρης Κιούκης Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, Γ.Καλλιάνος Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ, Νικόλας Αντωνίου Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ, Δημήτρης Δρακόπουλος Υποψήφιος Βουλευτής Ένωση Κεντρώων, Παναγιώτης Κόνσουλας Υποψήφιος Βουλευτής Κίνημα Αλλαγής.

59680273_10156630882884234_7071927454050287616_n.jpg