Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019
02:05
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Μαρία Βουγιουκλή: Ψηφίζουμε για την επόμενη μέρα της πόλης

    Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019
Φίλες και Φίλοι,

Στις Δημοτικές εκλογές ψηφίζουμε για να έχουμε την πόλη που αγαπάμε και μας αξίζει. Είμαι ο άνθρωπος που έχω τη γνώση με την εμπειρία, τη διάθεση για προσφορά και έργο, γιαυτό ζητάω την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, για να συνεχίσουμε μαζί με τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο το πρόγραμμα για την επόμενη μέρα στην πόλη μας.

Γνωρίστε την Μαρία Βουγιουκλή

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Κατοικεί στο Πανόραμα Βούλας από το 1999. Είναι απόφοιτη Νομικής Σχολής Αθηνών και απόφοιτη Goethe Institut Athen. Είναι κάτοχος Proficiency Oxford. Eχει εργαστεί σε μεγάλο δικηγορικό γραφείο ως υπεύθυνη εμπορικών υποθέσεων με τη Γερμανία και αργότερα σε βιομηχανική εταιρία συσκευασίας ως υπεύθυνη εξαγωγών. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση που διαθέτει με τον σύζυγό της και αφορά Διεθνείς Μεταφορές και εκτελωνισμούς.

Η ενασχόληση της με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το 2010 στη Γλυφάδα όπου μετά την εκλογή της, διετέλεσε ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ για όλη τη δημοτική θητεία και παράλληλα ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ (2012-2014) όπως και Αναπληρώτρια Δημάρχου. Επίσης ήταν εκλεγμένο τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου για όλο το διάστημα της δημοτικής περιόδου. Είναι παντρεμένη με μία κόρη.