Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019
02:11
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Λαμπρό το μέλλον του Άρη Βούλας (pics)

    Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019
Ο Αχαρναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ καθώς νίκησε τον Άρη Βούλας στη διαδικασία των πέναλτι με 5-4 (1-1 κανονικός αγώνας και παράταση).

Το φίλμ του αγώνα

Στο 15’ βολέ του Τσιντώνη ξεγέλασε τον τερματοφύλακα, Λώλο και κατέληξε στην αριστερή πλευρά της εστίας του για να γίνει έτσι το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Γιαννόπουλος έκανε σέντρα και ο Κριλής με προβολή έκανε το 1-1. Έτσι έληξε το 90λεπτο και η παράταση και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι.

aris1.jpg

aris2.jpg

aris3.jpg


aris4.jpg

Η διαδικασία των πέναλτι
 

Για τον τυπικά γηπεδούχο Αχαρναϊκό ευστόχησαν οι Τασιουλής, Τσιντώνης, Καρβουνίδης, Χαραλαμπόπουλος και Μανιδάκης, ενώ το πέναλτι του Καραγεώργου απέκρουσε ο Λώλος.

Τα πέναλτι του Άρη μετέτρεψαν σε γκολ οι Λόπεζ, Μελετίδης, Χατζής, Κριλής και αυτό του Βατίστα (ήταν το πρώτο) απέκρουσε ο Μπέσσης, ενώ του Γιαννόπουλου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

aris5.jpg

aris6.jpg

aris7.jpg

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΧΑΡΝΑΊΚΟΣ: Μπέσσης, Χαραλαμπόπουλος, Μανιδάκης, Τασιουλής, Τζανέτος, Αντζέλι (75’ Κυριακίδης), Μπουλγκουρίδης (63’ Παπαθανασίου), Καρβουνίδης, Δήμος (105’ Καραγεώργος), Τσιντώνης, Μπρέμπος (80’ Αρβανιτάκης).

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Λώλος, Γκιούρα, Γιαννόπουλος, Βατσίστας, Γεωργακάς, Λιόσης, Χρήστου (80’ Λάζαρης), Λόπεζ, Κριλής, Γεωργακόπουλος (69’ Μελετίδης), Χατζής.

aris8.jpg

aris9.jpg

Δείτε ολόκληρο των αγώνα