Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019
01:06
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Δημήτρης Καρράς: Ψηφίζω τους Νέους, αλλάζω το Μέλλον

    Τρίτη, 23 Απριλίου 2019
Αγαπητέ φίλε, γείτονα, δημότη,

Γεννήθηκα στα Πηγαδάκια της Βούλας, είμαι Οικονομολόγος και από το 2012 δραστηριοποιούμαι στην Βάρη, καθώς είμαι ιδρυτής του brand name A la Crepe, το οποίο βρίσκεται έναντι της εκκλησίας της Βάρης. Είμαι 28 ετών και στόχος μου είναι να συμβάλλω στο καλύτερο μέλλον των πολιτών του δήμου μας.

Η αλήθεια είναι, ότι ζούμε στον ομορφότερο δήμο της Ελλάδας, αφού, ανά πάσα στιγμή, έχουμε την δυνατότητα ν’ απολαμβάνουμε τον ήλιο και την θάλασσα, γι’ αυτό άλλωστε ο δήμος μας αποτελεί σήμα κατατεθέν προσέλευσης χιλιάδων τουριστών.

Πάντοτε μ’ ενδιέφερε το καλό της πόλης, μου αρέσει να παίρνω μέρος σε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με την καλή λειτουργία του δήμου αλλά ακόμα και να βρίσκω τρόπους επίλυσης διαφόρων ζητημάτων. Πριν από μερικούς μήνες αισθάνθηκα έτοιμος να κάνω αυτό το μεγάλο βήμα και έτσι, αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση στο πλευρό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και με τον συνδυασμό του ¨Πόλη για να ΖΕΙΣ¨ για να συνεισφέρω και εγώ με τον δικό μου τρόπο στην συνέχιση του έργου του.

karras_2.jpg

Το μόνο που χρειάζεται είναι η ουσιαστική συμβολή των νέων ανθρώπων, οι οποίοι πρέπει να βγουν μπροστά με αξιοπρέπεια, εντιμότητα, μα πάνω απ΄όλα ειλικρίνεια και να σταθούν απέναντι από κάθετί που φαντάζει δύσκολο και ακατόρθωτο και με σκληρή δουλειά να τα καταφέρουν, αφήνοντας πίσω τους ανακυκλώσιμους επαγγελματίες της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίοι παραμένουν στάσιμοι και ανενεργοί μπροστά στο μπαράζ των ζητημάτων.

Πιστεύω πως οι φρέσκιες ιδέες μου θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι στο καλό του δήμου μας και αν μη τι άλλο θέλω, ως ένας από τους νεότερους, να εκφράζω στο δημοτικό συμβούλιο την δική σου φωνή. Την φωνή του τόπου σου, την φωνή του τόπου ΜΑΣ. Το μέλλον βρίσκεται στα χέρια μας...Τώρα ξέρεις τι να ψηφίσεις...

Ραντεβού, λοιπόν, στις 26 Μαϊου!
Γιατί η ΖΩΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ...

Φιλικά Δημήτρης Καρράς!