Παρασκευή 24 Mαΐου 2019
00:22
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
Kostandellos Banner 2

Υποψήφιος Δήμαρχος 3Β ο Δημήτρης Τζιώτης

    Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019
Την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα ανακοινώσει την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου ο Δημήτρης Τζιώτης σε συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει στους εκπροσώπους του Τοπικού Τύπου.

Ο Δημήτρης Τζιώτης ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Βουλιαγμένης στις δημοτικές εκλογές του 2006 λαμβάνοντας ποσοστό 34,17% έναντι 65,83% που πήρε ο Γρηγόρης Κασιδόκωστας. Τον Νοέμβριο του 2017, ο Δ. Τζιώτης ήταν υποψήφιος για την ηγεσία του ενιαίου φορέα στο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Το who is who του Δημήτρη Τζιώτη

Ο Δ.Τζιώτης έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και Διοίκηση Επιχειρήσεων.Έχει μεταπτυχιακό τίτλο στις Ολυμπιακές Σπουδές. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Fletcher School of Law and Diplomacy, Tufts University - Harvard University.Είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας στρατηγικής Cleverbank, η οποία βραβεύθηκε το 2000 από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στην Επιτροπή Διεκδίκησης των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004 είχε τη θέση του Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας.

Έχει διατελέσει Σύμβουλος Στρατηγικής στα Υπουργεία Εξωτερικών, Εθνικής Άμυνας, Πολιτισμού, Εσωτερικών, Τουρισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Ανάπτυξης, Μακεδονίας Θράκης, στο Δήμο Αθηναίων και στο Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας. Είναι συγγραφέας. Το 2014 ανέλαβε τον στρατηγικό σχεδιασμός του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές.


Δείτε παλαιότερη συνέντευξη του Δ.Τζιώτη τον Νοέμβριο του 2017