Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019
02:16
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Πάνω από 6.300 δέντρα θα έχει ο νέος Αστέρας Βουλιαγμένης

    Κυριακή, 03 Φεβρουαρίου 2019
Τέλη Μαρτίου θα ξεκινήσει τη λειτουργία του ο ανακαινισµένος Αστέρας Βουλιαγµένης, υπό τη διαχείριση του καναδικού ξενοδοχειακού οµίλου Four Seasons.

Τα ξενοδοχεία «Αρίων» και «Ναυσικά», που διαθέτουν 122 και 132 δωµάτια αντίστοιχα, σουίτες και αίθουσες εκδηλώσεων υψηλών προδιαγραφν, έχουν πλήρως ανακαινιστεί, ενώ 61 καµπάνες θα κάνουν την εµφάνισή τους στην έκταση. Με την πρώτη φάση, ύψους 100 εκατ. ευρώ, του έργου να ολοκληρώνεται, τα βλέµµατα είναι στραµµένα στην έναρξη υλοποίησης του δεύτερου τµήµατος των εργασιών ανακαίνισης, που περιλαµβάνει την αναβάθµιση της µαρίνας (Astir Marina) και την ανέγερση έως 13 υπερπολυτελών κατοικιών.

Από την ανάπλαση του «Αστέρα Βουλιαγµένης», που αποτελεί τη µεγαλύτερη, εν εξελίξει, επένδυση στον τοµέα των ακινήτων µε προϋπολογισµό 600 εκατ. ευρώ (δεν περιλαµβάνεται το τίµηµα απόκτησης του ακινήτου), ξεχωρίζει και το έργο της ενίσχυσης της φύτευσης της χερσονήσου. Ο συνολικός, δηλαδή, αριθµός των δέντρων θα υπερβεί τα 6.300, ενώ θα υιοθετηθεί ολοκληρωµένο σχέδιο περιβαλλοντικής παρακολούθησης, κατά τη φάση της λειτουργίας των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων.

ethnos.gr