Τρίτη 25 Ιουνίου 2019
18:30
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

«Αστακός» η Βουλιαγμένη ενόψει της επίσκεψης Μέρκελ

    Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019
Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχει προγραμματίσει η Ελληνική Αστυνομία για την άφιξη της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ, στην Αθήνα, σήμερα, Πέμπτη.

Η Άνγκελα Μέρκελ θα μείνει στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace, στη Βουλιαγμένη. Έτσι, εκτός από το κέντρο της Αθήνας, “αστακός” θα είναι και o Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

«Όχι» σε συγκεντρώσεις στη Βουλιαγμένη

Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, υποστράτηγου Ανδρέα Βασιλοπουλου, έχουν απαγορευτεί οι πορείες και συγκεντρώσεις σε ένα πολύ μεγάλο μέρος της Αθήνας, αλλά και στα περίχωρα. Ζώνες απαγόρευσης κάθε συγκέντρωσης και πορείας, έχουν οριστεί επίσης στο αεροδρόμιο και κατά μήκος της Αττικής οδού, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Βουλιαγμένης.

Συγκεκριμένα στην περιοχή του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης που περικλείεται από τις οδούς/ Λεωφόρους: Λ. Κ. Καραμανλή (από συμβολή με οδό Ακτής) – συνέχεια Αθηνάς – αριστερά Λ. Βάρης/ Βάρκιζας – δεξιά Ελευθερίας – συνέχεια Φλέμινγκ – δεξιά Βάρναλη – αριστερά Αθηνάς – δεξιά Κρόνου – δεξιά Ηλίου – συνέχεια Ακτής (μέχρι τη συμβολή με Λ. Κ. Καραμανλή), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής.