Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019
11:55
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Χιονόπτωση και παγετός σε υψόμετρο άνω των 100μ στη Βούλα

    Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019
Τα ξημερώματα της Τρίτης οι πιο δύσκολες ώρες της κακοκαιρίας για την Αττική και πιθανότατα και για τα νότια προάστια.

Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες τις επόμενες ώρες και συγκεκριμένα από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας και μέχρι τις 07:00 το πρωί της Τρίτης η χιονόπτωση θα είναι έντονη στα νησιά των Σποράδων τη Στερεά Ελλάδα, σε πολλές περιοχές της Αττικής και τη δυτική Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, στο κέντρο της Αθήνας θα έχουμε χιονόπτωση, νοτιότερα θα έχουμε χιονόνερο ίσως και πρόσκαιρη χιονόπτωση σε περιοχές των νοτίων προαστίων άνω των 100μ υψόμετρο.

Όσον αφορά τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα, θα χιονίσει στο Πανόραμα Βούλας (υψόμετρο >100μ) χωρίς να γνωρίζουμε αν θα υπάρχει μερική χιονόστρωση.

Στα υπόλοιπα σημεία του Δήμου 3Β, σύμφωνα πάντα με τα προγνωστικά στοιχεία αναμένεται ασθενής νιφαδόπτωση. Βέβαια, τον τελευταίο λόγο τον έχει ο καιρός...

Παγετός το πρωί της Τρίτης στα 3Β

Η θερμοκρασία στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, το βράδυ της Δευτέρας δεν θα ξεπεράσει τους 2β ενώ τα ξημερώματα της Τρίτης θα υποχωρήσει στους 0β. Παγετός θα επικρατεί τις πρώτες πρωινές ώρες καθώς η θερμοκρασία θα φτάσει στους -1.

*Οι παραπάνω προβλέψεις ανήκουν σε μετεωρολόγους και δεν είναι εκτιμήσεις του notiareport.gr