Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020
20:42
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Πιο σημαντικό από τα βραβεία, το πάθος των Εθελοντών

    Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2018
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση απολογισμού του έργου της πολιτικής προστασία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και η βράβευση των εθελοντικών ομάδων την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ο Βουλευτής Επικρατείας Βασίλης Οικονόμου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, δημοτικοί σύμβουλοι, αξιωματούχοι των ενόπλων δυνάμεων, του λιμενικού σώματος και πλήθος δημοτών.

vr2.jpg
Παναγιώτης Σωτηρόπουλος Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας και Πυρασφάλειας του Δήμου

Η φιλοσοφία και οι δράσεις της Πολιτικής Προστασίας είναι το σύνολο των δραστηριοτήτων που αποσκοπούν στην προστασία της ζωής και της παρουσίας των πολιτών, έναντι των κινδύνων από φυσικές και τεχνολογικές καταστροφές που στοχεύουν στη μείωση των επιπτώσεών τους.

vr5.jpg
Ο Δήμαρχος Γρ.Κωνσταντέλλος με τον Βουλευτή Επικρατείας Βασίλη Οικονόμου

Σε αυτό το πλαίσιο, οι δράσεις της Π.Π για τον Δήμο 3Β σχετικά με το τρέχων έτος επικεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου (καταιγίδες, ισχυροί άνεμοι), κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου, δηλαδή της αντιπυρικής περιόδου αλλά και δράσεις για τη γενικότερη ασφάλεια των πολιτών και την λειτουργία της πόλης.

vr1.jpg
Τα βραβεία που παρέλαβαν τα μέλη των Εθελοντικών ομάδων 3Β

vr3.jpg
Ο Γιώργος Πατούλης υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής

Συμπερασματικά, τόσο τα μέλη των Εθελοντικλων ομάδων της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης, όσο και η ομάδα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου 3Β, με ιδιαίτερη αυτοθυσία συνέβαλαν στην προστασία της ζωής και της περιουσίας των συμπολιτών μας.

vr6.jpg
Και η αναμνηστική φωτογραφία...