Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021
23:49
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Νίκη του Αστέρα Βάρης κόντρα στον Άρη Βούλας

    Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018
Webp.net gifmaker β
Νικητής βγήκε ο Αστέρας Βάρης στο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Άρη Βούλας που διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο «Κωνσταντίνος Μπαγλαντής, αποτέλεσμα που τον διατηρεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα της Βάρης επικράτησε με σκορ 1 - 0 , με τέρμα του Μάγγου στο 89' λεπτό του αγώνα. Το παιχνίδι ήταν νευρικό με δυνατές μονομαχίες , με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη , με την γηπεδούχο να έχει μια ελαφριά υπεροχή και την ομάδα του Άρη Βούλας, πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο , χωρίς να δέχεται ιδιαίτερη πίεση να στέκεται πολύ καλά απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος και με αντεπιθέσεις να προσπαθεί να απειλήσει την αντίπαλη ομάδα.

Δημιουργήθηκαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Ξεχώρισαν το δοκάρι του Ζουρούδη στο πρώτο μέρος για τον Αστέρα και το δοκάρι του Κριλή στο δεύτερο ημίχρονο για τον Άρη , καθοριστικό για τη συνέχεια του παιχνιδιού γιατί ήταν περίπου 10 λεπτά πριν τη λήξη .

Τελικά η γηπεδούχος ομάδα πήρε τη νίκη ένα λεπτό πριν τη λήξη με κεφαλιά του Μάγγου μετά από ολιγωρία των παικτών του Άρη Βούλας.