Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019
12:01
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Ο Στράτος Σωπήλης θέλει να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος 3Β

    Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018
Φαίνεται πως μαγνητίζει τα βλέμματα ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε αρκετούς παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού και συγκεκριμένα από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Μετά το ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει το καλοκαίρι ο γνωστός ποινικολόγος και Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας για να συμμετάσχει ως υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαϊου χωρίς τελικά να γίνει πράξη η επιθυμία του, ένας ακόμα παράγοντας ποδοσφαιρικού συλλόγου θέλει να ασχοληθεί με τα κοινά.

Ο κ. Στράτος Σωπήλης, σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες του notiareport.gr, βρίσκεται σε διαδικασία επαφών προκειμένου να δημιουργήσει μια ‘δημοτική κίνηση’ με επικεφαλής τον ίδιο. Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι κάτοικος της Βουλιαγμένης που σημαίνει ότι ο πυρήνας του συνδυασμού αν και εφόσον καταφέρει να τον δημιουργήσει θα είναι από την περιοχή που μένει. Πάντως, οι πρώτες επαφές που έχουν γίνει δεν έχουν και το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μένει να δούμε, αν η συγκεκριμένη επιθυμία, θα έχει την ίδια κατάληξη με αυτή του Αλέξη Κούγια...