Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019
01:27
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Φήμες ή πραγματικότητα περί νέας υποψηφιότητας;

    Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018
Σε πλήρη ρυθμό είναι οι διεργασίες στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με το βλέμμα στραμμένο στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Μέχρι σήμερα μόνο ο Δήμαρχος Γρ.Κωνσταντέλλος έχει ανακοινώσει την εκ νέου υποψηφιότητά του και δείχνει να είναι το μεγάλο φαβορί των εκλογών.

Υπενθυμίζουμε πως οι σημερινοί αρχηγοί των παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο ΔΣ, Σπ.Πανάς, Δημ.Δαβάκης, Δημοσθένης Δόγκας, Θάνος Ματόπουλος και Κώστας Πασακυριάκος, δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα χαρτιά τους.

Σε ανεπίσημο επίπεδο η Αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Μαρία Σίνα έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για να κατεβεί στις εκλογές ως υποψήφια Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες για μια νέα υποψηφιότητα που στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με την κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας και έχει απασχολήσει για ένα μεγάλο διάστημα την ειδησεογραφία της εποχής. Ο 66χρονος οικονομολόγος στο επάγγελμα, βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Δεν αποκλείεται φυσικά, η φημολογία περί υποψηφιότητας για Δήμαρχος, να είναι ένας μοχλός πίεσης προς το κόμμα το οποίο υποστηρίζει για να συμπεριληφθεί τελικά, στο ψηφοδέλτιο για τις Εθνικές εκλογές.

Φήμη ή πραγματικότητα; Θα το μάθουμε σε λίγες μέρες σε χώρο πλησίον του αεροδρομίου.