Παρασκευή 24 Mαΐου 2019
00:03
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
Kostandellos Banner 2

Επίσημα υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ο Γρ. Κωνσταντέλλος

    Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018
Την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, έκανε ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος το απόγευμα της Τρίτης (13/11) στην αίθουσα «Ιωνία» στη Βούλα, παρουσία εκπροσώπων του Τοπικού Τύπου.

Η συνέντευξη τύπου ξεκίνησε με ένα βίντεο διάρκειας δεκαπέντε λεπτών στο οποίο παρουσιάστηκε το έργο της δημοτικής αρχής από τον Σεπτέμβριου του 2014 όταν ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου μέχρι σήμερα.

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν τα πρώτα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Η συντριπτική πλειοψηφία του δυναμικού της παράταξης παραμένουν συνοδοιπόροι σε αυτό το νέο ταξίδι με προορισμό τις κάλπες.

sp3.jpg

Ζάχος Αναστασιάδης, Αντώνης Γαλανόπουλος, Λένα Κιούκη, Αντώνης Κουσαθανάς, Φώτης Κούτρας, Μυρτώ Λαμπροπούλου, Κορίνα Πατέλη, Άρτεμις Σαχαντζιάν, Χαρά Τριβιζά, Δήμητρα Χριστώνη, Αντώνης Αγιάμπασης, Γιώργος Αλεξόπουλος, Δήμητρα Σουτόγλου, Ασπασία Αντωνίου, Μαρία Βουγιουκλή, Χαράλαμπος Δρόσος, Νίκος Ζαχαράτος, Παναγιώτης Κόνσουλας, Κακογιαννάκος, Κυριάκος Κικίλιας, Βαλεντίνη Ροδοπούλου, Κώστας Παπανικολάου, Κατερίνα Πλίτση, Χρήστος Ριφιώτης, Θύμιος Ρουσάκης, Φαίδων Φιορέντζης είναι τα 26 ονόματα που εντάχθηκαν στην φαρέτρα του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

sk5.jpg
Ο Δήμαρχος υποδέχτηκε την Κορίνα Πατέλη στον συνδυασμό «Πόλη για να ζεις»

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος δέχτηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους για θέματα της πόλης αλλά και για την τοπική αυτοδιοίκηση.

sk2.jpg
Δήμητρα Σουτόγλου και Γρηγόρης Κωνσταντέλλος

Σε ερώτηση μας σχετικά με κάποιες αντιδράσεις που υπάρχουν κυρίως στη Βάρη, ο Γρ. Κωνσταντέλλος αφού πρώτα σημείωσε πως ένα σημαντικό μέρος του προυπολογισμού κατευθύνετε στη Βάρη, χαρακτήρισε μαύρη προπαγάνδα την προσπάθεια ορισμένων- λίγων όπως είπε- να μηδενίσουν το τεράστιο έργο που γίνεται εκεί. «Δεν θα γίνουν τιμητές αυτοί που ευθύνονται για τις καθυστερήσεις χρόνων» , τόνισε με έμφαση. Ίσως η μόνη στιγμή που ο Δήμαρχος φάνηκε να ανεβάζει τους τόνους σε μια συνέντευξη που επιχείρησε να αναδείξει τον κυρίαρχο ρόλο του στα δημοτικά πράγματα.

sk4.jpg
Ασπασία Αντωνίου, Χαρά Τριβιζά στο πλευρό του Δημάρχου

Αναλυτικότερα σημεία της συνέντευξης τύπου του Γρ. Κωνσταντελλου , παραλειπόμενα και παραπολιτικά, σε επόμενα ρεπορτάζ .