Κυριακή 24 Μαρτίου 2019
09:16
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Αντικοινωνική συμπεριφορά σε παιδική χαρά της Βούλας

    Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018
Σε μια αντικοινωνική συμπεριφορά προχώρησε κάτοικος/οι της Βούλας, βανδαλίζοντας και σφραγίζοντας παιδική χαρά που βρίσκεται στην πλατεία Μουσών επί των οδών Βασιλείου & Αρκαδίου.

Ένας γονέας κάλεσε την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εκφράζοντας με απορία για ποιο λόγο η παιδική χαρά είναι κλειδωμένη από την στιγμή που πληρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας. Οι υπηρεσίες του Δήμου δεν είχαν καμία ενημέρωση σχετικά με την παιδική χαρά και αν αυτή έχει προσωρινά σφραγιστεί. Έτσι, την ίδια ημέρα εκπρόσωποι του Δήμου 3Β μετέβησαν στο σημείο να μάθουν την αιτία που η παιδική χαρά είναι κλειστή.

Φτάνοντας στην πλατεία Μουσών, διαπίστωσαν πως η πόρτα ήταν κλειδωμένη με λουκέτο, είχαν βανδαλιστεί οι λάμπες καθώς έλειπαν τα καπάκια ενώ περιμετρικά εντός της παιδικής χαράς είχαν πεταχτεί ψάρια (!).

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, το πιθανότερο σενάριο είναι κάποιος κάτοικος πλησίον της πλατείας Μουσών, να μην επιθυμεί την παιδική χαρά και να του δημιουργούν πρόβλημα... οι παιδικές φωνές και γι’αυτό το λόγο αποφάσισε να την σφραγίσει.

Κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας και συνεργείο καθαριότητας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αποκατέστησε τις φθορές και καθάρισε την παιδική χαρά με αποτέλεσμα το πρωί της Τρίτης 7 Νοεμβρίου να ανοίξει και πάλι και να έτοιμη να υποδεχτεί τους μικρούς μας φίλους οι οποίοι με τις παιδικές φωνές θα βάλουν χρώμα σε αυτή την... μίζερη όπως φαίνεται γειτονιά της Βούλας.