Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018
08:13
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
ganiatsos με πλαισιο 2

Δημοφιλή νέα:

Νυχτερινές περιπολίες ξεκινά το Α.Τ Βουλιαγμένης

    Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018
Όπως έγινε γνωστό το ΑΤ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης γίνεται 24ώρο και οι “νυχτερινοί” ξεκινάνε βάρδιες.

“Ως βήμα προόδου μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή διαταγή για έναρξη λειτουργίας του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε 24ωρη βάση, αφού θα μπορεί να προσφέρει ποιοτικότερες Υπηρεσίες στον Πολίτη και στους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής. Στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Αττικής σε 24ωρη βάση μέχρι σήμερα λειτουργούσαν μόνο τα Τ.Α ΓΛΥΦΑΔΑΣ και Τ.Α ΗΛΙΟYΠΟΛΗΣ ενώ για τα υπόλοιπα Τ.Α , όπως είναι γνωστό, εξαιτίας της υποστελέχωσης τις βραδυνές ώρες δεν ήταν εφικτή η λειτουργία τους.

Είναι αυτονόητο ότι η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ οφείλει να ενισχύσει με επάρκεια τα Τ.Α Ασφαλείας της περιοχής της Νοτιοανατολικής Αττικής προκειμένου να κατορθώσουν να ανταπεξέλθουν στις υπηρεσιακές ανάγκες με γνώμονα την προστασία του Πολίτη και με σεβασμό στα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων μας και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με «γενναίες «ενισχύσεις των Υπηρεσιών με έμψυχο δυναμικό.

Καλή αρχή στους «νυχτερινούς » του Τμήματος Ασφαλείας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης” ανέφερε ο γραμματέας Δ.Σ. ΠΟΑΣΥ, Χρήστος Συνδρεβέλης.
banner reporter