Τετάρτη 03 Μαρτίου 2021
22:05
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Στα νερά της Βάρκιζας το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας

    Πέμπτη, 04 Οκτωβρίου 2018
Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοσανίδας “Dole –Techno 293 European Championship” θα λάβει χώρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Αθλητικού Όμιλου Βάρης-Βάρκιζας (Ν.Α.Ο.Β.Β) από 20-27 Οκτωβρίου 2018.

To πρωτάθλημα είναι επίσημα αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας (World Sailing), συνδιοργανώνεται από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Βάρης-Βάρκιζας, και τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, με επίσημο Μεγάλο Χορηγό την “DOLE”.

Κατέχοντας μεγάλη εμπειρία σε αθλητικές διοργανώσεις, ο Ν.Α.Ο.Β.Β. στόχο έχει, τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού αθλητών και χωρών, την άρτια οργάνωση και εκτέλεση του αγώνα προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για τη διεκδίκηση μεγαλύτερων διεθνών διοργανώσεων.

H Τελετή Έναρξης, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου. Θα ξεκινήσει με μία μεγάλη παρέλαση, και θα τελειώσει με μια γιορτή, φέρνοντας πιο κοντά τις συμμετέχουσες χώρες, προσελκύοντας οπαδούς του αθλήματος, κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής.

Η Τελετή Λήξης με τις απονομές των μεταλλίων του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου.