Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019
02:07
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Ο Δήμος 3Β αγόρασε δύο περιπολικά για αποκλειστική χρήση

    Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018
Τελετή παράδοσης - παραλαβής των δύο νέων περιπολικών (4x4) από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προς την Ελληνική Αστυνομία για αποκλειστική χρήση από το Α.Τ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στα όρια του Δήμου, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Ιουλίου στο Δημαρχείο της πόλης.

Τα δύο περιπολικά τύπου Suzuki Vitara αγοράστηκαν από τη Δήμο, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και χορηγήθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία με μοναδική προϋπόθεση να χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για περιπολίες εντός των ορίων του Δήμου.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στην τελετή, η περιοχή μας λόγω των κοινωνικών και οικονομικών χαρακτηριστικών της χρίζει πολύ καλής αστυνόμευσης. Για το λόγω αυτό ο Δήμος οφείλει να υποστηρίζει την Ελληνική Αστυνομία, όχι μόνο υλικά αλλά και ηθικά. Αναφέρθηκε στις άριστες σχέσεις του Δήμου με τα τοπικά αστυνομικά τμήματα. Τέλος ο Δήμαρχος ανακοίνωσε πως ο Δήμος είναι έτοιμος να δώσει λύσεις σε κτηριακές υποδομές αναλαμβάνοντας πλήρως το κόστος, για την εγκατάσταση δύο ακόμα τμημάτων της ΕΛ.ΑΣ στο Δήμο, εφ’ όσον η πολιτική και φυσική ηγεσία το επιθυμεί.

Η τελετή έγινε παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασία του Πολίτη, κ. Νίκου Τόσκα, του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα, του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη και πολλών ακόμα εκπροσώπων της Ελληνικής Αστυνομίας και του Δήμου.