Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019
02:27
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Αναλυτικά τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας

    Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018
Ενδεικτικό ωράριο λειτουργίας των δρομολογίων της Δημοτικής Συγκοινωνίας δόθηκε από την αρμόδια υπηρεσία προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση του επιβατικού κοινού.

Το ωράριο έχει τη μορφή πίνακα στον οποίο μπορεί κανείς να δει τις ώρες αναχώρησης των δύο γραμμών (μπλε και κόκκινη) από την αφετηρία, αλλά και την ώρα άφιξης τους σε 12 επιλεγμένες στάσεις κατά μήκος των δρομολογίων. Με τον τρόπο αυτό μπορεί το επιβατικό κοινό να υπολογίσει κατά προσέγγιση την ώρα άφιξης της γραμμής με την οποία ενδιαφέρεται να μετακινηθεί.

stops.jpg

Το ωράριο αυτό έχει στόχο να εξυπηρετήσει τους επιβάτες της Δημοτικής Συγκοινωνίας μέχρι την εγκατάσταση του συστήματος τηλεματικής η οποία αναμένεται εντός του καλοκαιριού με την οποία οι επιβάτες θα μπορούν να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο τα δρομολόγια και να ενημερώνονται με ακρίβεια για τις ώρες άφιξης και αναχώρησης τους.

Επιπλέον, ενημερώνουμε πως εντός των ημερών θα ανακοινωθεί μικρή τροποποίηση των δρομολογίων η οποία κρίθηκε απαραίτητη μετά το πρώτο διάστημα λειτουργία της Δημοτική Συγκοινωνίας.

Θα ανακοινωθούν αναλυτικά οι νέες διαδρομές και οι πρόσθετες στάσεις.

Πίνακας ωραρίου
pinakas_orariou.jpg
pinakas_orariou_1.jpg