Σάββατο 06 Ιουνίου 2020
04:12
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Τριπλασιάζονται οι θέσεις στάθμευσης στο κέντρο της Γλυφάδας

    Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018
Ο Δήμος Γλυφάδας τριπλασιάζει τις θέσεις στάθμευσης στην περιοχή, ενώ παράλληλα φροντίζει ώστε να αυξηθεί το πράσινο και να ανακαινιστούν τα πεζοδρόμια.

«Tριπλασιάζουμε τις θέσεις στάθμευσης, αυξάνουμε το πράσινο, ανακαινίζουμε πλήρως τα γύρω πεζοδρόμια. Δεν δημιουργούμε απλά ένα νέο ανοιχτό πάρκινγκ στο εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας, αλλά μια νέα όμορφη και ξεχωριστή γωνιά στην πόλη μας», αναφέρει ο Δήμαρχος Γλυφάδας.

«Για να δημιουργήσεις νέες θέσεις στάθμευσης σε μια περιοχή τόσο κορεσμένη κυκλοφοριακά όσο η Μεταξά και οι γύρω δρόμοι, πολλές φορές πρέπει να σκεφτείς έξυπνα και δημιουργικά. Αυτό κάναμε στην Πανδώρας, πίσω από το δημοτικό μας κολυμβητήριο: Με καλά μελετημένο σχεδιασμό και προσεκτική δουλειά, τριπλασιάζουμε τις θέσεις στάθμευσης. Παράλληλα, αυξάνουμε σημαντικά το πράσινο, φυτεύοντας περισσότερα από 70 νέα δέντρα, ενώ τοποθετούμε φωτιστικά LED τελευταίας γενιάς και ανακατασκευάζουμε όλα τα πεζοδρόμια χρησιμοποιώντας κυβόλιθους και τα πλέον ποιοτικά υλικά.

Το έργο εντάσσεται στη συνολική αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου της πόλης μας. Οι εργασίες στο κομμάτι αυτό (από τη Μεταξά μέχρι την Κύπρου) προχωράνε με πολύ γρήγορους ρυθμούς και σύντομα θα παραδώσουμε ένα νέο χώρο στάθμευσης, με ελεύθερη πρόσβαση, ώστε να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Γλυφάδας», τόνισε ο Γιώργος Παπανικολάου.