Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019
13:15
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Μια ακόμα παιδική χαρά εγκαινιάζεται στη Γλυφάδα

    Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018
Η Δημοτική Αρχή Γλυφάδας συνεχίζει τα έργα ανάπλασης σε όλη τη Γλυφάδα, έχοντας ως στόχο πρώτιστα την καλύτερη ποιότητα ζωής, την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση, κυρίως, των μικρών παιδιών, αλλά και γενικά όλων των δημοτών της Γλυφάδας.

Έτσι, στην οδό Ηφαίστου, πίσω από τη ΔΟΥ Γλυφάδας, ο Δήμος Γλυφάδας δημιούργησε έναν ακόμη πρότυπο παιδότοπο, που η συγκεκριμένη περιοχή είχε μεγάλη ανάγκη και ο Δήμαρχος Γλυφάδας, κ. Γιώργος Παπανικολάου, με μήνυμά του, προσκαλεί τους δημότες της Γλυφάδας στα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη, 20 Ιουνίου, στις 7 μ.μ.

Ο κ. Παπανικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα σχολεία κλείνουν, ένας ακόμα νέος πρότυπος παιδότοπος ανοίγει στη Γλυφάδα! Σε ένα χώρο παρατημένο επί χρόνια, στην οδό Ηφαίστου, πίσω από τη ΔΟΥ Γλυφάδας, δουλέψαμε με πείσμα πάνω στην εγκαταλελειμμένη έκταση και με πολύ κέφι και φαντασία ετοιμάσαμε έναν ακόμη πρότυπο παιδότοπο που η περιοχή τον είχε πραγματικά ανάγκη και έλειπε, αλλά κι ένα μοναδικό χώρο αναψυχής για μικρούς και μεγάλους, με καθιστικά, με πολλά νέα δέντρα κ.ά.

Μαζί με αυτά δημιουργήσαμε και νέες θέσεις στάθμευσης, για να εξυπηρετείται και η παιδική χαρά, αλλά και η ΔΟΥ. Την επόμενη Τετάρτη, 20 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, εγκαινιάζουμε και παραδίδουμε σε όλα τα παιδιά της πόλης μας την ολοκαίνουργια εγκατάσταση, όπως πάντα, με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές: Ξεχωριστό σχεδιασμό, ποιοτικά υλικά, πρωτότυπα παιχνίδια, δάπεδο ασφαλείας, χλοοτάπητα υψηλών προδιαγραφών, φώτα LED νέας γενιάς και πολλά ακόμα.

Και επειδή παραμένουμε προσηλωμένοι στο δικό μας, παιδικό κόσμο, αμέσως μετά ακολουθεί μια ακόμα έκπληξη: Ολοκληρώνεται ένας νέος παιδότοπος στην παραλία μας, με ένα ξεχωριστό καράβι στο κέντρο του (δείτε ένα δείγμα στην τελευταία φωτογραφία), στο τέλος Ιουνίου. Περισσότερα προσεχώς!

Με όλη μας την αγάπη σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους, στα εγκαίνια την ερχόμενη Τετάρτη.

Συνεχίζουμε».