Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018
06:51
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
ganiatsos με πλαισιο 2

Δημοφιλή νέα:

«Έσπασε» το αήττητο του Αστέρα Βάρης

    Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018
Tο καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση του τίτλου έκανε ο Παλληνιακός, που επικράτησε 1-0 εντός έδρας του Αστέρα Βάρης και αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά στους 10 πόντους.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν δύο νίκες στα εναπομείναντα έξι ματς για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τον τίτλο, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν το αήττητό τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Παλληνιακός ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασε αρκετές ευκαιρίες στο ματς, ενώ κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης στο 40’. Μετά από γύρισμα του Μουστόγιαννη, ο Κούσης βρέθηκε σε θέση βολής και νίκησε τον Μαρινάκη. Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν προς το τέλος και έχασαν μια καλή ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια, αλλά το 1-0 έμεινε ως το τέλος.

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Φυλακτός, Κούσης, Αρκούδας (91’ Τσιτοφώτος), Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Μαλάι, Γεωργουδάκης, Σάμιος, Καλιαμπάκας (82’ Ανδρίκος), Μουστόγιαννης (84’ Κούνας), Μπίτιλης (92’ Ματσαδές).
Κ.Α. ΒΑΡΗΣ (Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Βεϊόγλου (70’ Γιαμάς), Μαραγκός (68’ Μάναλης), Μαγγίνας, Τσακύρης (78’ Κούτρος), Μάγγος, Δημητρόπουλος, Μίχος, Γεωργακόπουλος (58’ Κριλής), Παπάζογλου, Νιούμαν.
banner reporter