Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018
08:33
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
ganiatsos με πλαισιο 2

Δημοφιλή νέα:

Ο διάλογος ξεκινά, η φθηνή προπαγάνδα σταματά

    Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2018
Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης , ξεκινά μια διαδικασία διαλόγου σχετικά με την πιθανότητα δημιουργίας μονάδας επεξεργασίας απορριμμάτων στη Βάρη, η οποία θα διαρκέσει τουλάχιστον δώδεκα μήνες.

Στόχος του Δημάρχου Γρηγόρη Κωσταντέλλου είναι να ενημερώνονται οι πολίτες σε κάθε βήμα και να εκφράζουν την άποψη τους. Δυστυχώς, μια μικρή μερίδα κατοίκων, φανατισμένοι κατά της δημοτικής αρχής, εκφράζουν δημόσια την άποψη τους χωρίς κανένα ουσιαστικό επιχείρημα, «τρομοκρατώντας» πολίτες, οι οποίοι δεν έχουν ενημερωθεί σωστά. Απόψεις όπως «η Βάρη θα γίνει μια απέραντη χωματερή» είναι τουλάχιστον γραφικές αλλά και επικίνδυνες για την κοινή γνώμη.

Στο διάλογο, ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καλεί να τοποθετηθούν , η επιστημονική κοινότητα, οι παρατάξεις του δημοτικού συμβουλίου, οι φορείς της πόλης, η εκπαιδευτική κοινότητα και φυσικά όλοι οι υγιείς σκεπτόμενοι πολίτες. Μάλιστα, ήδη έχουν ξεκινήσει ενημερωτικές συναντήσεις με σχολεία και συλλόγους της πόλης, οι οποίες θα συνεχιστούν καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Αν και εφόσον δημιουργηθεί η μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων στη Βάρη, θα είναι αναγνωρισμένη διεθνώς και δοκιμασμένη σε άλλες πόλεις του εξωτερικού, θα είναι επιστημονικά έγκριτη και κυρίως θα είναι αποδεκτή από την τοπική κοινωνία, δηλαδή απ’ όλους εμάς.

ΥΓ1) Γράφονται απίστευτες ανακρίβειες στα social media σχετικά με το παραπάνω έργο από ανθρώπους που έχουν ποτιστεί με απύθμενο μίσος κατά της δημοτικής αρχής.

banner reporter