Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019
02:37
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Αποκριάτικη παρέλαση διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας

    Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018
Ο Δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ανακοίνωσε τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται.

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, στις 11.30 π.μ., θα πραγματοποιηθεί η Αποκριάτικη Παρέλαση στη Γούναρη (από Ανθέων ως Πλατεία Μακεδονίας) και μετά θα ακολουθήσει πάρτυ με το Χρήστο Χολίδη, στην πλατεία Μακεδονίας.

Την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου, στις 12.00, στη θέση Πατητήρι, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Χάρη Ακριτίδη και την Ελένη Καρουσάκη.

Αναλυτικά η δημοσίευση:

Απόκριες σημαίνει διασκέδαση, ξεγνοιασιά, χορό, τραγούδι, πολύ κέφι και φυσικά μασκάρεμα και παιχνίδι. Οι Απόκριες στη Γλυφάδα συνεχίζονται, με το μεγάλο σχολικό καρναβάλι αυτή την Κυριακή το πρωί επί της Γούναρη, που θα κλείσει με συναυλία του Χρήστου Χολίδη στην πλατεία Μακεδονίας. Την Καθαρά Δευτέρα, από τις 12 και μετά, σας περιμένουμε στη θέση Πατητήρι για να γιορτάσουμε τα Κούλουμα με λαγάνες, νηστίσιμα εδέσματα και συναυλία με τον Χάρη Ακριτίδη και την Ελένη Καρουσάκη. Πριν την Μεγάλη Σαρακοστή, ένα πολύ μεγάλο γλέντι στην πόλη μας!