Κυριακή 25 Αυγούστου 2019
05:12
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Το τρένο του Αστέρα Βάρης δεν σταματά πουθενά

    Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018
Μεγάλη και σπουδαία νίκη για τον ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ για την 20η αγωνιστική με 2-0 επί του ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ εκτός έδρας.

Η ομάδα του κ. Κάτσικα έχοντας ολοκληρώσει τα 2/3 των αγωνιστικών της υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣΑΝΑ της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, παραμένοντας η μόνη αήττητη ομάδα της κατηγορίας, με την καλύτερη άμυνα και την τρίτη καλύτερη επίθεση.

Ο αγώνας διεξήχθη κάτω απο καταρακτώδη βροχή. Τα γκόλ σημείωσαν ο Μάγγος με κεφαλιά απο εκτέλεση φάουλ του Μίχου στο Α ημίχρονο στο 30΄και ο Νιούμαν στο 70΄πλάσαρε τον τερματοφύλακα του ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ απο κάθετη πάσα του Γεωργακόπουλου στο Β ημίχρονο για τον ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαρινάκης για τον ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ στο 25΄απέκρουσε πέναλτι πρίν σημειωθεί το πρώτο γκόλ για τους φιλοξενούμενους. Ο καταλογισμός του πέναλτι αμφισβητήθηκε απο τον ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ.

Στο 24΄αντικαταστάθηκε ο Μάναλης του ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ λόγω τραυματισμού στο χέρι.

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ : Κατσάνος, Κωστόπουλος, Νίκας (82’ Ντάτις), Πάσσαρης, Τσαπανίδης, Βαφειάδης (67’ Πεΐδης), Κουμουλίδης, Παπαδόπουλος (53’ Καβάσης), Μαβίδης, Πιτσούνης, Μουκάνης.

ΑΟ ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ : Μαρινάκης, Βεϊόγλου, Μάναλης (24’ λ. τρ. Μαραγκός), Μαγγίνας, Τσακύρης, Μάγγος, Δημητρόπουλος (88’ Σκουρλής), Μίχος, Γεωργακόπουλος (72’ Μαυροθαλασσίτης), Παπάζογλου (83’ Κριλής), Νιούμαν.