Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018
06:21
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Δημοφιλή νέα:

Ενημέρωση για την ανακύκλωση στο Δημαρχείο της Βούλας

    Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018
Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σας προσκαλεί στην εναρκτήρια συνάντηση του έργου: «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ» “Benefit As you Save – BAS” στο πλαίσιο του INTERREG – BalkanMed 2014-2020.

Η εναρκτήρια συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 10.00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18, 16673, Βούλα).

Το έργο ξεκίνησε την 1 Δεκεμβρίου 2017, με πρωτοβουλία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ο οποίος συμμετέχει ως επικεφαλής (leader) και έχει διάρκεια 2 έτη. Στόχος του είναι η ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα συστήματα ανακύκλωσης απορριμμάτων σε σημαντικούς αστικούς Δήμων των Βαλκανίων και της Μεσογείου.

Συμμετέχουν, εκτός από τον Δήμο Βάρη Βούλας Βουλιαγμένης, ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας, ο Δήμος Λεμεσού Κύπρου, ο Δήμος Σόφιας Βουλγαρίας, ο Δήμος Τιράνων Αλβανίας, το Περιβαλλοντικό Κέντρο Ανάπτυξης, Εκπαίδευσης και Δικτύωσης Αλβανίας και το Πανεπιστήμιο Αγίου Κλήμη Οχρίδας – Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας.
banner reporter