Δευτέρα 21 Mαΐου 2018
08:23
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης

Δημοφιλή νέα:

Ωριμάζει η υποψηφιότητα του Δημήτρη Αναστασίου

    Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018
Σε πολύ καλό δρόμο φαίνεται να βρίσκεται η ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Δημήτρη Αναστασίου για Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις εκλογές του 2019.

Όπως είχαμε γράψει τον περασμένο Οκτώβριο, ο πρώην Δήμαρχος Βάρης, Δημήτρης Αναστασίου είναι ο εκλεκτός για μεγάλη μερίδα δημοτών κυρίως της δημοτικής ενότητας της Βάρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Αναστασίου είναι πολύ κοντά να ανακοινώσει –ανεπίσημα- ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης αρχικά στους στενούς του συνεργάτες που δουλεύουν το «πρότζεκτ» Αναστασίου.

Μάλιστα, έχουν γίνει και οι πρώτες ανεπίσημες συναντήσεις με δημοτικούς συμβούλους τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης. Στο κάδρο των επαφών, έχουν προστεθεί και επικεφαλής παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου.

Δεν αποκλείεται να δούμε ανακατατάξεις στην Ανεξάρτητη Κίνηση, με τον πρώην Δήμαρχο Σπύρο Πανά να παραχωρεί την θέση του στον Δημήτρη Αναστασίου αλλά να μένει στην παράταξη από διαφορετικό πόστο.

Με θετικό μάτι, βλέπουν την επιστροφή του Αναστασίου στα δημοτικά δρώμενα και σύμβουλοι που βρίσκονται στην αντίπερα όχθη του δημοτικού συμβουλίου.
banner reporter