Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018
05:22
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Δημοφιλή νέα:

Το συγκινητικό τουρνουά που διοργανώνει η Θέτις Βούλας

    Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2018
Στις 19.12.2017 συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από το τραγικό συμβάν του θανάτου του Χρήστου Παπαθανασίου, ενός Ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του με την Θέτις Βούλας.

Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας θέλοντας να τον τιμήσει για την προσφορά και την αγάπη του, διοργανώνει το «2ο Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών Χρήστος Παπαθανασίου» το διήμερο 5 και 6 Ιανουαρίου 2018 στο Κλειστό Γυμναστήριο Γεώργιος Γεννηματάς της Βούλας.

Εκτός της γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας, στο τουρνουά θα συμμετέχουν και οι γυναικείες ομάδες του Πορφύρα, των Βριλησσίων και του Πανιωνίου. Τους ευχαριστούμε ειλικρινά θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης και για την συμμετοχή τους.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα έχει και διττό ανθρωπιστικό χαρακτήρα. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την Γενική για όλους Είσοδο, να διατεθούν άμεσα στην οικογένεια του Χρήστου Παπαθανασίου.

Παράλληλα, σας καλούμε να συγκεντρώσουμε όσο πιο πολλά είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διάρκειας – είδη ατομικής υγιεινής και καθαρισμού – Σαμπουάν, Σαπούνια, Αφρόλουτρα, Οδοντόπαστες, Χλωρίνες, Χαρτιά Υγείας, Χαρτιά Κουζίνας, Μωρομάντηλα, Οδοντόβουρτσες, Άζαξ), τα οποία θα διατεθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, βοηθώντας έτσι τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη!

Η συγκέντρωση των ειδών θα ξεκινήσει την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως την λήξη του τουρνουά στις 6 Ιανουαρίου.
Ελάτε λοιπόν να τιμήσουμε τον Χρήστο Παπαθανασίου, τον άνθρωπο εκείνον που επί σειρά ετών δίδαξε την έννοια των όρων ήθος και καλοσύνη εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Στις 5 και 6 Ιανουαρίου σας περιμένουμε όλους στη Βούλα για να αποδείξουμε ότι ο Χρήστος παραμένει πάντα στο μυαλό και στην καρδιά μας.
banner reporter