Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020
12:09
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Αυτοματοποιημένο κατάστημα, άνοιξε η Τράπεζα Πειραιώς στη Γλυφάδα

    Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2018
Το τέταρτο, πλήρως αυτοματοποιημένο κατάστημα, άνοιξε η Τράπεζα Πειραιώς στη Γλυφάδα, φέρνοντας τις νέες τεχνολογίες τραπεζικής πιο κοντά στους πελάτες των Νότιων Προαστίων.

Το νέο e-branch άνοιξε τις πύλες του στις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου και ήδη εξυπηρετεί καθημερινά μεγάλο αριθμό ιδιωτών και επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής της Γλυφάδας. Οι νέες τεχνολογίες που διαθέτει το νέο κατάστημα δίνει στους πελάτες της τράπεζας τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους με ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια.

Μάλιστα, το e-branch έχει διευρυμένο ωράριο λειτουργίας τις καθημερινές ημέρες, ενώ παραμένει ανοιχτό και το Σάββατο, διευκολύνοντας έτσι σημαντικά τους εμπόρους και λοιπούς επαγγελματίες της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τράπεζα Πειραιώς έλαβε σημαντική διάκριση για το νέο τύπου κατάστημα e-branch, «Highly Commended: Piraeus Bank – Remote cashier» στην κατηγορία «Best Use of IT in Retail Banking», στην τελετή απονομής των Banking Technology Awards που διεξήχθησαν στο Λονδίνο.