Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020
12:18
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Η Γλυφάδα πλημμύρισε από 1000 Aγιοβασίληδες

    Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017
Με τη συμμετοχή 1000 και πλέον δρομέων-αγιοβασίληδων, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στον Δήμο Γλυφάδας το 4ο Santa Run, το πρώτο που διοργανώθηκε στα νότια προάστια της Αθήνας.

Μόλις 10 μέρες πριν τα Χριστούγεννα, το Santa Run έδωσε την ευκαιρία σε πλήθος κόσμου να ζήσει το εορταστικό κλίμα τρέχοντας μία διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων στο κέντρο της Γλυφάδας, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Holmes Place Club Γλυφάδας, προσφέροντας χαρά και ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους. Παράλληλα με την προώθηση του φίλαθλου πνεύματος και του ευ αγωνίζεσθαι, οι συμμετεχόντες συνέβαλαν και στο έργο της ΑΜΚΕ «Charity4U – Αθλητισμός για Όλους», τη στήριξη νέων αθλητών για να συμμετάσχουν σε παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις, καθώς τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τον ευγενή αυτόν σκοπό.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας, με συνδιοργανωτές τα Holmes Place καθώς και την επιτυχημένη ομάδα πίσω από το Spetses mini Marathon, την εταιρεία επικοινωνίας Communication Lab.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, δήλωσε: «Το Santa Run γέμισε το Δήμο μας με χριστουγεννιάτικο πνεύμα και χαρούμενα πρόσωπα, δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες ανθρώπους να προσφέρουν προς ευγενείς σκοπούς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Holmes Place για τη χαρά που μας έδωσαν να συνδιοργανώσουμε το επιτυχημένο event στην πόλη μας».

Ο Τομεάρχης Αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας Περικλής Δορκοφίκης, δήλωσε: «Στο πλαίσιο προώθησης του αθλητισμού, του φίλαθλου πνεύματος και του ευγενούς άμιλλας, ο Δήμος μας νιώθει περήφανος που συνέβαλε στη διοργάνωση του πιο χριστουγεννιάτικου αγώνα της χρονιάς, του Santa Run. Ελπίζουμε να σας δούμε όλους και του χρόνου!».