Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018
12:54
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
ganiatsos με πλαισιο 2

Δημοφιλή νέα:

Αγώνας σπορ αυτοκινήτων στην ανατολική παραλία Βάρκιζας

    Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017
Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων διοργάνωσε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου με την υποστήριξη του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στην Ανατολική Παραλία Βάρκιζας το «ΣΙΣΑ Grand Prix 2017», που παραδοσιακά είναι η τελευταία εκδήλωση της χρονιάς και πάντα κρίνει το αμφίρροπο Πρωτάθλημα ΣΙΣΑ.

Τα στελέχη του ΣΙΣΑ διαμόρφωσαν το Σάββατο μέσα σε λίγες ώρες μία πρωτότυπη ειδική διαδρομή ακριβείας μήκους 1000 μέτρων, τύπου Rally Sprint Regularity που πληρούσε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και στην οποία διαγωνίσθηκαν τα πληρώματα 3 φορές. Παρά τις δυσμενείς μετεωρολογικές προβλέψεις ο καιρός αποδείχθηκε εξαιρετικός για την εποχή και πλήθος θεατών παρακολούθησαν τον αγώνα δωρεάν & πανοραμικά από ασφαλή θέση. Παρόν στην εκκίνηση και στην απονομή επάθλων ήταν ο Δήμαρχος της πόλης, Γρηγόρης Κωνστανέλλος.

Οι αγωνιζόμενοι ήταν χωρισμένοι σε δύο κατηγορίες, στην πιο τεχνική Regularity με μέση ταχύτητα 30 χλμ/ώρα και στην πιο εντυπωσιακή Super Classic με μέση ταχύτητα περίπου 42 χλμ/ώρα. Η εκκίνηση δόθηκε στις 10:30 και μέχρι τις 14:30 που συμπληρώθηκε το διαγωνιστικό σκέλος τα 60 ιστορικά αυτοκίνητα και τα 10 youngtimer που συμμετείχαν, προσέφεραν πλούσιο θέαμα.
banner reporter