Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018
07:34
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
ganiatsos με πλαισιο 2

Δημοφιλή νέα:

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η σύμβαση μεταξύ security και Δήμου 3Β

    Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017
Με θετικό πρόσημο ολοκληρώθηκε η εξάμηνη σύμβαση μεταξύ Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και της ιδιωτικής εταιρείας Delta Force Security που αφορούσε τη φύλαξη του παραλιακού μετώπου της πόλης.

Η σύμβαση προέβλεπε την συνεχή παρουσία δύο περιπολικών, σε τρεις οχτάωρες βάρδιες όλο το εικοσιτετράωρο, εφτά ημέρες την εβδομάδα στις παραλίες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από τον περασμένο Ιούνιο έως και τον Δεκέμβριο. Το αποτέλεσμα κρίνεται θετικό καθώς μετά από πολλά χρόνια οι Αθίγγανοι δεν έστησαν υπαίθριο καταυλισμό όπως έκαναν τα προηγούμενα χρόνια κυρίως στην ανατολική παραλία της Βάρκιζας ή και στην παραλία του Μεγάλου Καβουρίου.

Βέβαια, μπορεί να μην είχαν εγκατασταθεί στις παραλίες αλλά βρήκαν «μόνιμη κατοικία» στον εσωτερικό ιστό της πόλης. Τα κυριότερα σημεία που οι Αθίγαννοι βρήκαν καταφύγιο ήταν στη Βάρη πίσω από το κατάστημα «ΑΒ» και στην Κάτω Βούλα απέναντι από τον «Νότο». Σημεία που η εταιρεία security δεν μπορούσε να παρέμβει διότι η σύμβαση προέβλεπε την φύλαξη μόνο του παραλιακού μετώπου της πόλης και όχι στο εσωτερικό του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Σε κάθε περίπτωση, η ενέργεια της δημοτικής αρχής να απευθυνθεί σε ιδιωτική εταιρεία φύλαξης για την απομάκρυνση των Αθίγγανων από τις παραλίες της πόλης εν τέλει κρίνεται θετική.
banner reporter