Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018
07:46
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
ganiatsos με πλαισιο 2

Δημοφιλή νέα:

Την Κυριακή τα εγκαίνια της νέας παιδικής χαράς στη Γλυφάδα

    Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017
Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της νέας παιδικής χαράς στην Άνω Γλυφάδα, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.

Δεντρόσπιτα που ενώνονται με μεγάλες γέφυρες και κατασκευάστηκαν ειδικά για τον συγκεκριμένο χώρο, για πρώτη φορά σε παιδική χαρά διπλό τελεφερίκ, δραστηριότητες και παιχνίδια που δημιουργούν ακόμα έναν μοναδικό χώρο παιχνιδιού για τα παιδιά.

Ο Δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου έγραψε σε δημοσίευσή του:

«Και σε αυτήν την προσπάθεια καταθέσαμε ψυχή , δημιουργήσαμε έναν πρότυπο παιδότοπο με πολλή φαντασία και αγάπη. Γι’αυτό και δηλώνουμε υπερήφανοι και για αυτό το ξεχωριστό αποτέλεσμα. Και ακριβώς επειδή στο μυαλό μας πάνω από όλα είναι το παραμύθι των μικρών μας φίλων , μην έχετε αμφιβολία ότι και εδώ έχει περισσέψει το μεράκι και η υπερπροσπάθεια όλων μας που εργαστήκαμε για το νέο μας παιδικό χωριό. Μέχρι και η τελευταία γωνιά του χωριού μας έχει δουλευτεί με έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια, πάντα με τα πλέον υψηλά επίπεδα ασφάλειας και πιστοποίησης και ασφαλώς πάντα με τα καλύτερης ποιότητας υλικά . Εγκαινιάζουμε τη νέα μας παραμυθούπολη την προσεχή Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00.

Σας περιμένουμε με όλη μας την αγάπη.

Επόμενη στάση του παραμυθιού στην Γλυφάδα, η παιδική χαρά στην Παλμύρας. Συνεχίζουμε».
banner reporter