Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018
07:12
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
ganiatsos με πλαισιο 2

Δημοφιλή νέα:

Το 2020 και 2021 θα ολοκληρωθούν τα αντιπλημμυρικά έργα στα 3Β

    Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2017
Η αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σε περιοχές που αντιμετωπίζουν για δεκαετίες τεράστια προβλήματα μετά από βροχές φαίνεται να αργεί ακόμα για κάποια χρόνια.

Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου ανέφερε για πρώτη φορά τις ημερομηνίες ολοκλήρωσης της κατασκευής του Ρέματος του Κόρμπι, την ολοκλήρωση αγωγού ομβρίων υδάτων επί της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου στη Βάρη, την ολοκλήρωση της κατασκευής δικτύου αγωγών ομβρίων υδάτων στο Πανόραμα της Βούλας και τέλος την ολοκλήρωση του έργου της διευθέτησης ομβρίων υδάτων στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Κατασκευή Ρέματος Κόρμπι

Το μεγαλύτερο κατασκευαστικό έργο πνοής στην ιστορία των πρώην τριών Δήμων που σήμερα αποτελούν την πόλη μας είναι η κατασκευή του Ρέματος του Κόρμπι. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, τον Μάρτιο του 2018 θα εγκατασταθεί ο εργολάβος και μετά από 36 μήνες δηλαδή τον Μάρτιο του 2021, θα έχει ολοκληρωθεί.

Αντιπλημμυρικά έργα σε Βάρη, Βουλιαγμένη και Πανόραμα.

Η κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων επί της Βασιλέως Κωνσταντίνου, δρόμος που συνδέει τη Βάρη με τη Βάρκιζα, η κατασκευή δικτύου αγωγών ομβρίων στο Πανόραμα και η διευθέτηση ομβρίων στη Βουλιαγμένη είναι έργα διάρκειας 18 μηνών. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, τα τρία πολύ σημαντικά έργα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2018 και αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές του 2020.
banner reporter