Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018
08:11
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Δημοφιλή νέα:

Η κοροϊδία της δημοτικής αρχής με τις διαβάσεις πεζών

    Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017
Επανερχόμαστε για μια ακόμα φορά στο θέμα των διαβάσεων στους δρόμους του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Συμπληρώσαμε 19 μήνες από την ημέρα που ο Δήμαρχος ανέφερε ότι σύντομα θα αποκατασταθούν όλες οι διαγραμμίσεις της πόλης. Συγκεκριμένα τόνισε ότι «Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης πρόσφατα παρέλαβε επαγγελματικό διαγραμμιστικό μηχάνημα, και είναι σε διαδικασία προμήθειας των προαναφερομένων ειδικών χρωμάτων οπότε σύντομα θα αποκατασταθούν, με τα σωστά υλικά, όλες οι διαγραμμίσεις της πόλης»

Δέκα μήνες πριν, τον Ιανουάριο του 2016, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ανέφερε «Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης παρέλαβε το μηχάνημα διαγραμμίσεων τον περασμένο Δεκέμβριο ενώ έχει προχωρήσει στην προμήθεια ειδικών ακρυλικών βαφών οδοστρώματος που περιέχουν αντανακλαστικά υαλοσφαιρίδια. Εντός δεκαπέντε ημερών, θα ξεκινήσουν τα συνεργεία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης να βάφουν τις διαβάσεις πεζών, εκτός αυτών που βρίσκονται σε κεντρικές οδικές αρτηρίες καθώς είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας.»

Οι υπηρεσίες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ξεκίνησαν να βάφουν ορισμένες διαγραμμίσεις κυρίως στη Βούλα αλλά για κάποιον άγνωστο λόγο σταμάτησαν την επόμενη ημέρα. Αποτέλεσμα, οι διαγραμμίσεις που φρεσκαρίστηκαν να έχουν ξεθωριάσει μετά από λίγες εβδομάδες.

Τα ερωτήματα των δημοτών είναι καθημερινά, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις, κυρίως έξω από σχολεία δεν υπάρχουν διαβάσεις πεζών με τους γονείς να απευθύνονται στους δημοτικούς άρχοντες και να παίρνουν εύκολες απαντήσεις όπως «θα αποκατασταθούν άμεσα οι διαβάσεις».

Εμείς γνωρίζουμε ότι εδώ και δύο χρόνια δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, γεγονός που και ο ίδιος ο Δήμαρχος το έχει παραδεχτεί off the record στους στενούς του συνεργάτες.

Υπομονή, ίσως λίγο πριν τις εκλογές του 2019... να φρεσκαριστούν οι διαβάσεις.
banner reporter