Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018
09:35
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Δημοφιλή νέα:

Δημιουργία εκπαιδευτικού θαλάσσιου κέντρου σε παραλία των 3Β

    Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2017
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση των πολιτών γύρω από την ασφάλεια στη θάλασσα και στα θαλάσσια σπορ, που διοργάνωσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με τον μη – κερδοσκοπικό Οργανισμό Safe Water Sports, στο δημοτικό θέατρο «Σοφία Βέμπο» την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος , ο πρόεδρος του SWS Παναγιώτης Πασχαλάκης, ο Ολυμπιονίκης Χρήστος Αφρουδάκης και η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης (ΝΟΒ) κα. Στέλλα Λαζάρου - Τίγκα.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στα σχέδια του Δήμου, στα πλαίσια την προγραμματικής σύμβασης που υπογράφει ο Δήμου με το SWS, αναφορικά με την δημιουργία ψυχαγωγικού - εκπαιδευτικού κέντρου σε παραλία του Δήμου το καλοκαίρι του 2018, την πρωτοβουλία του για την σήμανση των παραλιών με τις πινακίδες του Οργανισμού καθώς και την επέκταση του εκπαιδευτικού προγράμματος «ΠΡΟΣΕΧΩ – ΜΑΘΑΙΝΩ – ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα και το SWS στα σχολεία του Δήμου.

Ο Πρόεδρος του Safe Water Sports αναφέρθηκε σε όλες τις Δράσεις του Οργανισμού και ειδικότερα στον απολογισμό της καλοκαιρινής περιόδου 2017 με τις συνεργασίες άλλων Δήμων και φορέων, που συμμετέχουν ενεργά και υποστηρίζουν το Έργο του Οργανισμού.

Η Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, τόνισε τη σημασία του πρότυπου πιστοποίησης certified quality της TUV AUSTRIA για τις εταιρείες που ασχολούνται με τα θαλάσσια σπορ και τις θαλάσσιες δραστηριότητες με σκοπό να παρακινήσει επιχειρηματίες του χώρου να επιλέξουν τη διαδικασία πιστοποίησης για την επιχείρησή τους. Η επαγγελματική συνείδηση στον κλάδο αυτό είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ασφάλεια.

Ο Ολυμπιονίκης Χρήστος Αφρουδάκης, δήλωσε περήφανος ως Πρεσβευτής του Safe Water Sports αλλά και ως δημότης του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ο οποίος θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το εγχείρημα.

Όλοι οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην σημασία της πρόληψης και στην ανάγκη εκπαίδευσης - ενημέρωσης των παιδιών και των νέων.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση εκπαιδευτικού προγράμματος για την ασφάλεια στη θάλασσα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του οργανισμού:
Safe Water Sports (κος Άκης ΓΚίκας)
T: +30 2108029428, e: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
banner reporter