Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018
08:12
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Δημοφιλή νέα:

Αλλάζουν οι στάσεις λεωφορείων στα 3Β (pic)

    Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017
Σε άθλια κατάσταση βρίσκονται οι στάσεις των λεωφορείων στο μεγαλύτερο μέρος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καθώς πολλές από αυτές δεν διαθέτουν ούτε τα βασικά.

Αν εξαιρέσουμε τις στάσεις των λεωφορείων που βρίσκονται στην δημοτική ενότητα της Βουλιαγμένης οι οποίες στο σύνολο τους είναι σε πολύ καλή κατάσταση, οι υπόλοιπες τόσο στη Βούλα όσο και στη δημοτική ενότητα της Βάρης τολμούμε να πούμε ότι είναι ανύπαρκτες.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στη Λ.Βάρης, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στη Βάρη, στη Βάρκιζα, στη Λ.Σουνίου αλλά και στη Βούλα με χαρακτηριστικότερα παράδειγμα η αφετηρία των λεωφορείων που δεν διαθέτει στάση!

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι υπεύθυνος για το στέγαστρο και το παγκάκι ενώ ο ΟΑΣΑ είναι υπεύθυνος για την ταμπέλα που αναγράφει τα δρομολόγια.

Ο Αντιδήμαρχος Νίκος Βάσης μιλώντας στο notiareport.gr ανέφερε ότι οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν εντοπίσει τις κατεστραμμένες στάσεις και στις αρχές του 2018 θα ξεκινήσει άμεσα η αντικατάσταση των ανύπαρκτων στάσεων με νέες ξύλινες όπως είναι στη Βουλιαγμένη ή στην πλατεία της Βάρης απέναντι από την πέτρινη εκκλησία.

*Η φωτογραφία είναι από στάση στη Βάρκιζα. Υπάρχει στέγαστρο αλλά το παγκάκι είναι εκτός στάσης.

Επειδή το 2018 αργεί ακόμα να έρθει, οι υπηρεσίες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα πρέπει να απομακρύνουν τα σπασμένα τζάμια που υπάρχουν σε διάφορες στάσεις ή να τοποθετήσουν κάποιο παγκάκι . Χειμώνας έρχεται και οι βροχές θα μας επισκεφτούν.
banner reporter