Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018
14:59
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης

Η παρτίδα στήθηκε , τα φύλλα μοιράζονται

    Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017
Δεν πάει πολύς καιρός που ο Σπύρος Πανάς δήλωσε ξανά «παρών» για την διεκδίκηση της Δημαρχίας στις εκλογές του 2019.

Φαίνεται όμως πως οι αναζητήσεις εναλλακτικών λύσεων δεν έχουν σταματήσει.

Ο Δημήτρης Κιούκης , για παράδειγμα, δεν θα έλεγε όχι να αναλάβει αυτός να οδηγήσει την εκλογική κούρσα. Έμπειρος στην τοπική αυτοδιοίκηση, το έχει ξανακάνει με καλά αποτελέσματα. Ίσως θεωρεί πως ήρθε η ώρα να πάρει τη ρεβάνς.

Οι διεργασίες όμως εξελίσσονται και περιλαμβάνουν όχι μία αλλά τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Έτσι πέφτουν κι άλλα ονόματα στο τραπέζι.

Όπως ο Δημήτρης Δαβάκης. Με εφόδιο την εμπειρία του, το καλό του εκλογικό αποτέλεσμα το 2014 και τη δυναμική αντιπολιτευτική του παρουσία , ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Φυσικά όλα αυτά για την ώρα είναι σχέδια επί χάρτου...

Ερωτηματικό μέχρι την τελευταία ώρα είναι η τελική απόφαση του Σπύρου Πανά που συνεχίζει παρά την μάλλον σποραδική του παρουσία να αποτελεί σημείο αναφοράς. Χαίρει εκτίμησης από μεγάλο κομμάτι πολιτών , νίκησε καθαρά στον πρώτο γύρο το 2014 , έχασε τη Δημαρχία στο ... φώτο φίνις. Χώρια που , όπως ακούγεται , χαίρει εκτίμησης και από ... απογοητευμένους από τον νυν Δήμαρχο.

- Θα αποφασίσει να είναι ξανά υποψήφιος τελικά;
- Θα δώσει ο ίδιος δαχτυλίδι διαδοχής;
- Θα αφήσει τις εξελίξεις να τρέξουν μόνες τους χωρίς την εμπλοκή του;

Σε κάθε περίπτωση πάντως η παρτίδα έχει ξεκινήσει και τα φύλλα μοιράζονται. Καθώς έχει ακόμα πολύ δρόμο και αρκετούς παίκτες εκτός των παραπάνω, το βέβαιο είναι πως θα έχει ενδιαφέρον μέχρι το τέλος.

banner reporter