Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018
14:59
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης

Έργο 400.000€ στο δημοτικό στάδιο της Βουλιαγμένης

    Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017
Την έγκριση ενός ακόμα έργου για την Ανατολική Αττική αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στη χθεσινή (13/7) συνεδρίαση, συμβάλλοντας στην περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών αλλά και τη γενικότερη ανάπτυξη της περιοχής.

Πρόκειται για την «Ανακατασκευή χλοοτάπητα και δικτύων αποστράγγισης στο Δημοτικό Στάδιο Βουλιαγμένης», έργο συνολικού προϋπολογισμού 399.909,97€ (με ΦΠΑ), με εισηγητή τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου, για το οποίο εγκρίθηκε η σύναψη και οι όροι προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Σκοπός του συγκεκριμένου έργου είναι να λυθεί αποτελεσματικά και μόνιμα το χρόνιο πρόβλημα αποστράγγισης του γηπέδου ποδοσφαίρου του Δημοτικού Σταδίου Βουλιαγμένης.

Η κατασκευή νέου αποστραγγιστικού δικτύου θα αποκαταστήσει πλήρως τη λειτουργικότητα του γηπέδου και θα εξασφαλίσει την ασφαλή χρήση του από τους αθλούμενους. Το έργο θα δημοπρατηθεί και θα εκτελεσθεί από τον Δήμο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης ενώ η χρηματοδότησή του θα γίνει από πόρους της Περιφέρειας.


banner reporter