Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018
14:59
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης

Αγώνας αγάπης για τα παιδιά έγινε στη Βούλα

    Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα ανάμεσα στην ομάδα του Πρωτέα (αποτελούμενη από γονείς των αθλητών του συλλόγου) και την ομάδα της Βουλής των Ελλήνων (ομάδα βουλευτών) για την ενίσχυση του κέντρου αποκατάστασης αναπήρων παιδιών Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ).

Πριν την αναμέτρηση στο κλειστό "Γ. Γεννηματάς" πραγματοποιήθηκε επίσκεψη αντιπροσωπείας των δυο ομάδων στο Κ.Α.Α.Π.Β. Τον Δήμο εκπροσώπησαν οι Βασίλειος Παπαμιχαήλ (αντιδήμαρχος οικονομικών), Μαρία Μπραιμνιώτη (αντιπρόεδρος ΟΑΠΠΑ), Ελπίδα Γεωργακοπούλου (τοπική σύμβουλος Βούλας). Παρούσα ήταν και η σύζυγος του Δημάρχου Κων/να Κωνσταντέλλου κακι οι Βουλευτές Γιώργος Μαυρωτάς και Βασίλης Λεβέντης. Τον Πρωτεα εκπροσώπησαν ο γραμματέας του συλλόγου Γιάννης Μειμαρόγλου και ο Γενικός Αρχηγός Ηλίας Κουτσοδάσκαλος.

Οι βουλευτές που έδωσαν "μάχη" γι' αυτό τον "ιερό" σκοπό είναι εκτός από το Μάριο Γεωργιάδη, ο Ανδρέας Λοβέρδος (Αρχηγός Ομάδας-Βουλευτής ΔΗ.ΣΥ), ο Χρήστος Δήμας (ΝΔ) και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης (ΝΔ). Στον αγώνα συμμετείχαν και οι παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες Σπύρος Παντελιάδης και Σάκης Τζαλαλής, ενώ την ομάδα θα συμπληρώσουν και στελέχη κομμάτων ανάμεσα τους, ο Σεραφείμ Σφήκας, ο Παντελής Περιβολάρης, ο Θοδωρής Υφαντής, ο Χρήστος Θεοδωρίδης, ο Παναγιώτης Αντωνάκης, η Μαργαρίτα Μάλαμα αλλά και ο αδερφός του Βουλευτή της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, Λεωνίδας. Προπονητής ήταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Για τον Πρωτέα αγωνίστηκαν οι Παπακαποδούκας, Σκλαβενίίτης, Τόλης, Πολυχρονέας, Θράβαλος, Διανέλος, Ποδαράς, Λαουράκης, Νικολάου, Μητσόπουλος, Τζιώνης, Καβούδης, Τσιπριμάνης και Δάγλας.

Από την πλευρά του Πρωτέα μετά τη λήξη του αγώνα έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας προς την ομάδα των βουλευτών την οποία έκανε ο αντιδήμαρχος Παπαμιχαήλ Βασίλειος και στο τέλος του αγώνα όλοι οι αθλητές έλαβαν μετάλλιο για τη συμμετοχή τους.

banner reporter