Δευτέρα 08 Μαρτίου 2021
15:15
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Τέλος καλό όλα καλά για τους μαθητές του 3ου Λυκείου Γλυφάδας

    Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017
Στις φλόγες τυλίχτηκε το σχολικό λεωφορείο του 3ου Λυκείου Γλυφάδας, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στην Πάτρα.

Το λεωφορείο έπιασε φωτιά για άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ενώ ήταν εν κινήσει στην περιμετρική της Πάτρας. Ευτυχώς, κανείς από τους 67 μαθητές και τους 4 καθηγητές δεν τραυματίστηκε, παρά μόνο ο οδηγός του λεωφορείου διεκομίσθη στο νοσοκομείο καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης στο πίσω μέρος λεωφορείου. Μόλις ο οδηγός αντιλήφθηκε τι γινόταν, σταμάτησε το όχημα και κατέβασε τους μαθητές. Στο σημείο έφτασαν άμεσα 7 πυροσβεστικά οχήματα με 12 πυροσβέστες.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, «ανέβασε» την είδηση στο προφίλ του στο Facebook και έγραψε: «Δόξα τω Θεώ όλα τα παιδιά μας είναι καλά. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου Λυκείου Γλυφάδας βρίσκονται τώρα στο ξενοδοχείο τους στην Πάτρα, σώοι και αβλαβείς. Ο διευθυντής του σχολείου κ. Κουρασμενάκης και οι συνοδοί καθηγητές έδειξαν μεγάλη ψυχραιμία και χειρίστηκαν το επεισόδιο με σύνεση και νηφαλιότητα. Θα είμαστε σε επιφυλακή σε περίπτωση που χρειαστεί να πράξουμε οτιδήποτε κριθεί αναγκαίο.»