Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020
17:59
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Οι φυτωριούχοι αρνήθηκαν την συμμετοχή τους στην έκθεση λουλουδιών

    Τρίτη, 04 Απριλίου 2017
Ματαιώνεται μέχρι νεοτέρας η διεξαγωγή της Ανθοκομικής Έκθεσης στη Βάρκιζα αφού, παρά τις επίμονες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, οι φυτωριούχοι, επικαλούμενοι οικονομική ζημιά τα προηγούμενα χρόνια, αρνήθηκαν να συμμετέχουν.


Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, κάλεσε τον συνεταιρισμό να κάνει προτάσεις ως προς τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης (χώρο εγκατάστασης, ημερομηνία έκθεσης και διάρκεια).

Παρά την προθεσμία που έδωσε ο Δήμαρχος να απαντήσουν μέχρι τις 30 Ιανουαρίου, ο συνεταιρισμός ζήτησε περισσότερο χρόνο και τελικά, μετά από νέα αλληλογραφία του Δημάρχου στις 10/3/2017, απάντησαν με τον από 16/3/2017 έγγραφό τους πως λόγω «διάφορων κολλημάτων» αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στην έκθεση φέτος.

Παράλληλα όμως, ο εκπρόσωπος της εταιρείας Όμικρον Εκθέσεις» απάντησε με τον από 22/3/2017 έγγραφό του πως παρόλες τις προσπάθειες της εταιρείας του, οι παραγωγοί δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος διότι τις τελευταίες χρονιές που έγινε η έκθεση είχαν ζημιά.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την απογοήτευση του για το γεγονός ότι η έκθεση δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος και δήλωσε πως η Δημοτική Αρχή θα εξαντλήσει όλα τα μέσα προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα και να συνεχιστεί ο θεσμός και να μη γίνει η Ανθοκομική Έκθεση της Βάρκιζας άλλο ένα θύμα της οικονομικής κρίσης.