Δευτέρα 08 Μαρτίου 2021
14:56
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Νέος σύγχρονος Παιδικός σταθμός στη Γλυφάδα

    Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017
Ένας σταθμός σύγχρονος, διεθνών προδιαγραφών, με μεγάλους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, με την καλύτερη δυνατή ενεργειακή απόδοση, προσεγμένος και στην τελευταία του λεπτομέρεια, έτοιμος σε λίγες εβδομάδες να υποδεχθεί τα μικρά παιδιά - με την προσθήκη φυσικά του κατάλληλου εξοπλισμού και τη διαμόρφωση της αυλής.


O Δήμαρχος Γλυφάδας δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά - και υπερηφάνεια ταυτόχρονα - που στα μισά μόλις της θητείας μας ως δημοτική αρχή καταφέραμε και δημιουργήσαμε δύο νέους, σύγχρονους παιδικούς σταθμούς. Έναν στην περιοχή του Αγίου Νικολάου και έναν τώρα στην περιοχή της Ευρυάλης. Δύο σταθμούς που δεν έχουν απολύτως τίποτα να ζηλέψουν από τον καλύτερο ιδιωτικό - όχι μόνο στη Γλυφάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Αττική. Η προγραμματική μας δέσμευση "κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών" υλοποιείται, με ρυθμό γρήγορο και τρόπο ποιοτικό.»

Ένα οικόπεδο εγκαταλελειμμένο επί χρόνια στην οδό Πύργου μετατρέπεται σε μία σύγχρονη δομή για τα παιδιά μας, σε ένα κατάφυτο χώρο, με παιδικά χαμόγελα και φωνές, ένα χώρο μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης. Ένα χώρο που ιδιαίτερα στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε τον έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ.