Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021
22:07
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Διαφημιστείτε στο Notiareport.gr

afd 3
Το notiareport.gr είναι ειδησεογραφικό site για τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης που έχει ως στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των κατοίκων. Μέσα από τα καθημερινά ρεπορτάζ, τις παρουσιάσεις, τα άρθρα και τις συνεντεύξεις το notiareport.gr προσφέρει στους αναγνώστες μια πλήρη, άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση.

Το notiareport.gr αποτελεί έναν άμεσο τρόπο προβολής των τοπικών επιχειρήσεων τόσο μέσα από τις σελίδες του site όσο και από τα Social Media Accounts, όπως το Facebook, το Instagram και το Twitter.

Ένας από τους στόχους του notiareport.gr είναι να βοηθήσει την τοπική αγορά και για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε την κατηγορία "Τοπική Αγορά"στο βασικό μενού της σελίδας μας.

Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στους αναγνώστες της σελίδας μας, καταστήματα της περιοχής, προσφορές, και υπηρεσίες τις οποίες πολύ πιθανό να μην γνωρίζουν ότι υπάρχουν.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Καταχώρηση πλήρους προβολής η οποία περιλαμβάνει το ολοκληρωμένο προφίλ του διαφημιζόμενου με κείμενο 300 λέξεων. Δυνατότητα για προβολή 6 φωτογραφιών, παρουσίαση των προσφορών και όλα τα απαραίτητα στοιχεία της επιχείρησης. Το κόστος για ετήσια συνδρομή είναι 150 ευρώ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τους διαφημιστικούς χώρους (banner) του notiareport.gr στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στην σελίδα μας στο Facebook

1