Τρίτη 25 Ιουνίου 2019
18:31
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του εκλογικού περιπτέρου και την Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας, το περίπτερο του κόμματος στην πλατεία της Βούλας υπέστη βανδαλισμό.

Επικαιροποίηση: Όπως ενημέρωσε ο υπεύθυνος του εκλογικού περιπτέρου Ιωάννης Προεστός, η εικόνα που παρουσίαζε το εν λόγω εκλογικό περίπτερο από το Σάββατο 22 Ιουνίου, προήλθε από βανδαλισμό. Συγκεκριμένα ο Ιωάννης Προεστός ανέφερε: «Σήμερα το πρωί (Δευτέρα 24 Ιουνίου) το βρήκα βανδαλισμένο και κάλεσα την Πρόεδρο η οποία ενημέρωσε σχετικά το κόμμα. Το ερώτημα είναι από ποιον προκλήθηκε αυτό και γιατί τώρα. Ποιον εξυπηρετεί;»


IMG-a57c285911a8c60d1cecd8e61d2b368e-V.jpg

Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ δείχνει εγκαταλειμμένο. Η εικόνα που παρουσίαζε το περίπτερο το Σάββατο 22/6 δεν αρμόζει στην γενικότερη εικόνα της πλατείας Ιμίων. Στην περίπτωση που τα μέλη του κόμματος ή ακόμα και τα μέλη της Τοπικής Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης δεν είναι διατεθειμένα να προσέξουν τον χώρο που τους παραχώρησε ο Δήμος για τις ανάγκες τους, τότε η καλύτερη λύση είναι να απομακρυνθεί το περίπτερο.


Σελίδα 1 από 4