Πέμπτη 23 Mαΐου 2019
19:05
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
Kostandellos Banner 2
Η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Βούλας Βάρης Βουλιαγμένης θα παρουσιάσει την αιχμηρή κωμωδία του Μάριου Ποντίκα «Κοίτα τους...» στο Δημοτικό Θέατρο Βάρης (Άττιδος, 7) την Παρασκευή 7, Σάββατο 8 & Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, ώρα 21:00, με ελεύθερη είσοδο.

Εφέτος η ομάδα επέλεξε να ανεβάσει ένα έργο από το πλούσιο ποιοτικό ρεπερτόριο του σύγχρονου Ελληνικού Θεάτρου, που με μαεστρία συνδυάζει διασκέδαση, ωραίο λόγο, χιούμορ, επικαιρότητα και κοινωνική κριτική. Αν και γραμμένο το 1990, φωτογραφίζει τη σημερινή εποχή με τρόπο που φοβίζει!

Το «Κοίτα τους...» είναι σαν ένας καθρέφτης τοποθετημένος κατάφατσα στους θεατές, που τολμά να τους παρουσιάσει αφτιασίδωτη τη γελοία εικόνα τους! Θα κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον παραμορφωτικό αυτό καθρέφτη και μέσα από το λυτρωτικό γέλιο, θα προβληματιστούμε για τη ζωή μας και τα αδιέξοδα που οι ίδιοι δημιουργούμε. Το «Κοίτα τους...» είναι μια ανθολογία των στερεοτύπων της νεοελληνικής συμπεριφοράς. ΤΟ «Κοίτα τους...» του Μάριου Ποντίκα αναδεικνύει με απίστευτο χιούμορ και δεικτικότητα τα χάλια της κοινωνίας μας.

Ο Θίασος 3Β ιδρύθηκε πέρσι στο πλαίσιο του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α.) του Δήμου και απαρτίζεται από τους ερασιτέχνες ηθοποιούς :

Βαγγελιώ Κονδάκη - Γιάννη Μανιά
Τάνια Παπαϊωάννου - Βασιλική Πατεράκη
Έλενα Σουλιώτη - Θεοδώρα Μουζακιάρη
Πόλυ Παπαδοπούλου - Βερονίκ Ζωγράφου
Θανάσης Μπεφάνης - Κωνσταντίνος Κριεζής
Γιάννης Λάλος - Αννίτα Μωραΐτου
Βαρβάρα Βιτάλη - Παρασκευή Μπαρμπούτση
Δήμητρα Γάρδια - Αιμιλία Παπαβασιλείου
κάτω από τη διδασκαλία του σκηνοθέτη - ηθοποιού Τάσου Αλατζά.