Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020
06:57
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Νέα αλμυρίκια φυτεύτηκαν στην παραλία του Καβουρίου

    Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015
Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης το πρωί της Τρίτης φύτευσε 15 νέα αλμυρίκια στην παραλία του Αγ.Νικολάου στο Καβούρι σε αντικατάσταση αυτών που κόπηκαν τον περασμένο Απρίλιο από αγνώστους.

Διαβάστε τι συνέβη στην παραλία πριν 6 μήνες περίπου.

Κείμενο αγανάκτησης μας έστειλε κάτοικος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης σχετικά με το πρόσφατο περιστατικό κοπής δέντρων (φωτό) στην παραλία του Μικρού Καβουρίου

Τον τελευταίο καιρό είμαι αρκετά σκεπτικός και φανερά προβληματισμένος κατά την διάρκεια των καθημερινών μου περιπάτων . Ο βασικός λόγος είναι πως αρκετές φορές όταν κοιτώ γύρω μου δεν αναγνωρίζω τα μέρη στα οποία μεγάλωσα από τη φθορά και παράλληλα με πλημμυρίζει μία αγανάκτηση για τους χαρακτήρες των ανθρώπων. Τώρα σίγουρα μπορεί κάποιος να ρωτήσει πως συνδέεται το ένα με το άλλο; Μα αγαπητοί μου , οι σύνδεση είναι άμεση .

31725407830234699d3eaa273278865c L

Χωρίς να θέλω να γράψω άλλο ένα «άρθρο» που σχολιάζει την κρίση στην οικονομία και συνάμα στην ανθρώπινη κοινωνία θέλω να πω πως σήμερα έφτασα στα όριά μου και ήθελα να ξεσπάσω τον θυμό μου κάπου. Έτσι αποφάσισα να γράψω το κείμενο που διαβάζετε μιας και ίσως είναι ο μόνος τρόπος να μαθευτεί τι συνέβη προσφάτως στην παραλία του Καβουρίου. Και λέγω προσφάτως διότι σήμερα μόλις, αντίκρυσα την παρακάτω εικόνα. (φωτό)


Και ερωτώ , τι είδους πλάσμα θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο; Τα δέντρα αυτά ήταν μέρος μιας δενδροφύτευσης που έλαβε χώρα σχετικά πρόσφατα . Ήταν μια κίνηση ευαισθησίας και ενδιαφέροντος για τον τόπο που ζούμε , επισκέπτονται συνάνθρωποί μας αλλά και τουρίστες .

Το ευχαριστώ σε όσους συνανθρώπους μας κόπιασαν είναι η ρήψη σκουπιδιών και ο βανδαλισμός. Έτσι δίνουμε το καλό παράδειγμα; Έτσι προοδεύει η κοινωνία μας;