Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020
07:36
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Μια ακόμα προσφορά στην περιοχή μας από τον Θανάση Μαρτίνο

    Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015
Για την τεράστια προσφορά του Θανάση Μαρτίνου στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν. Πλέον έχει σταματήσει να αποτελεί είδηση, οι διάφορες προσφορές της οικογένειας Μαρτίνου.


Ωστόσο, η Εθελοντική Ομάδα Πυροσπροστασίας Δασοπυρόσβεσης Βουλιαγμένης, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια του Θανάση Μαρτίνο για την βοήθεια που προσέφερε στην συγκεκριμένη ομάδα.

Αγαπητοί μας φίλοι ,

Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον κύριο Θανάση Μαρτίνο. Έναν άνθρωπο ο οποίος έχει τεράστια προσφορά τόσο στην περιοχή μας όσο και σε όλη τη χώρα παρέχοντας βοήθεια όπου του έχει ζητηθεί.

Η ομάδα μας έχοντας μεγάλες ελλείψεις σε μέσα ατομικής προστασίας ,απευθύνθηκε στον κύριο Μαρτίνο, ζητώντας του να βοηθήσει όσο γίνεται στην προμήθεια κάποιων μέσων ατομικής προστασίας. Ο κύριος Μαρτίνος ανταποκρίθηκε άμεσα και θετικά , παρέχοντας μας τη δυνατότητα προμήθειας εξοπλισμού (στολές αντιπυρικές, κράνη πλήρη με φακό και μάσκα προστασίας οφθαλμών, γάντια, μπότες πυρόσβεσης, μάσκες προστασίας αναπνοής) αξίας άνω των 5000 ευρώ.

Εκφράζουμε λοιπόν δημόσια τις ευχαριστίες μας στον κύριο Μαρτίνο που με αυτή του την κίνηση μας έλυσε ένα μείζον πρόβλημα, αυτό της προστασίας των μελών μας κατά τη διάρκεια συμβάντων, αλλά και μας έδωσε έξτρα κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμα πιο πιστά αυτό που κάνουμε και αγαπάμε. Μακάρι πάντα να υπάρχουν άνθρωποι σαν τον κύριο Μαρτίνο οι οποίοι να προσφέρουν ανιδιοτελώς στο κοινωνικό σύνολο όπως κάνει κι εκείνος όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστούμε!!!

Με εκτίμηση,

Εθελοντική Ομάδα Πυροπροστασίας Δασοπυρόσβεσης Βουλιαγμένης