Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020
11:46
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Εφιαλτικό το 2015 για τον Υμηττό

    Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015
Το 2015 ήταν μια κακή χρονιά για τον Υμηττό. Στο τέλος της όμως, όλοι κοιτάμε στο μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα. Την ελπίδα που μας δίνει την ώθηση κάθε χρόνο να κάνουμε περισσότερα και να γινόμαστε καλύτεροι.


Προσφέροντας ότι μπορεί ο καθένας, παλέψαμε σκληρότερα για την προστασία του Νοτίου Υμηττού από κάθε άλλη χρονιά... δένοντας περισσότερο τους ανθρώπους με τη φύση αλλά και τους ανθρώπους με τους ανθρώπους γιατί τελικά αυτή η παρέα διαρκώς δυναμώνει και μεγαλώνει. Στείλτε μας το e-mail σας και θα σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να γίνετε μέλος της παρέας μας, ώστε να βοηθήσετε πραγματικά στην προστασία του ευαίσθητου φυσικού οικοσυστήματος του Νοτίου Υμηττού.

Αν μέχρι τώρα το σκεφτόσασταν, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να το κάνετε πράξη για να είστε έγκαιρα έτοιμοι μέχρι το καλοκαίρι του 2016 που οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες και η σημασία της προσφοράς σας ουσιαστικότερη...

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.edny.gr
facebook

Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού