Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021
19:51
Τα νέα Βάρης,
Βούλας & Βουλιαγμένης
728x90

Δενδροφύτευση στο... Πανόραμα της Βούλας

    Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2015
Την Κυριακή 1/11 έγινε δενδροφύτευση στα παρτέρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας. Τα παιδιά με τη βοήθεια των γονέων φύτεψαν δεντράκια και λουλούδια τα οποία και πότισαν ενώ στη συνέχεια ακολούθησε μικρός μπουφές.


Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά και τους γονείς που ήρθαν και βοήθησαν να ομορφύνουμε το σχολείο μας. Εντός των επομένων 15 ημερών θα διοργανωθεί στο σχολείο τελετή υιοθεσίας των δέντρων και των λουλουδιών όπου το μέλος του ΔΣ που οργάνωσε όλο αυτό το πρόγραμμα κος Ι.Σφυρόερας μαζί με τον κο Δντη του Σχολείου  θα παραδώσουν στις τάξεις τα δέντρα και τα λουλούδια που θα φροντίσουν μαζί με το ποτιστήρι της κάθε τάξης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου μας κο Δημοσθένη Βαμβασάκη καθώς και την υπεύθυνη πρασίνου κα Αννέτα Ρούσσου όχι μόνο για τη συνεχή τους βοήθεια και διαρκή τους παρουσία κατά τη διάρκεια υλοποίησης αυτού του σχεδίου αλλά και για την χορηγία δέντρων και λουλουδιών από το καταπληκτικό δημοτικό φυτώριο. Ειδικές ευχαριστίες θα πρέπει να απευθυνθούν στους υπαλλήλους του Δήμου κο Γεώργιο Ασημομύτη και κο Πέτρο Ηλιόπουλο, που θυσίασαν την Κυριακή τους για να βοηθήσουν τα παιδιά στην προσπάθειά τους.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κο Γεώργιο Αντεμισάρη για την πολύ ευγενική του χορηγία από το φυτώριο του δέντρων και λουλουδιών στο σχολείο μας. Ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να κάνουμε στον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πανοράματος Βούλας κο Κουρκουλή για την πολύτιμη βοήθεια του στην διαμόρφωση του χώρου.

Ειδικές ευχαριστίες θα πρέπει να απευθυνθούν στον γονέα του σχολείου μας κο Κωτσάκο γιατί εθελοντικά δημιούργησε όλη την απαραίτητη υποδομή για το πότισμα των δέντρων και των λουλουδιών.

Τέλος ευχαριστούμε την εθελοντική ομάδα των ΠανΟραματιστών, μέλη της οποίας συμμετείχαν στην δενδροφύτευση και βοήθησαν τα παιδιά και τους γονείς.
Με τιμή

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας